Prati nas

Matthew Perry: Tokom ‘Prijatelja’ sam bio bolestan čovek

Serije

Matthew Perry: Tokom ‘Prijatelja’ sam bio bolestan čovek

Matthew, za razliku od mnogih svojih kolega, otvoreno priča o svojim mračnim danima zavisnosti

Ovih dana pisali smo o životu glavnih glumaca hit serije Prijatelji, a danas su američki mediji počeli da pišu o problematičnoj prošlosti o kojoj je nedavno govorio Matthew Perry za američku televiziju ABC‘.

Iako mnoge holivudske zvezde izbegavaju da pričaju o svojim problemima sa drogama, Matthew Perry vrlo otvoreno govori o svojoj problematičnoj prošlosti i priznaje da je imao mnogo padova u životu. Matthew je otkrio da je tokom snimanja sitkoma Prijatelji pokušao da što bolje sakrije svoj problem sa drogom i alkoholom od svojih kolega na setu.

Mislim da sam neko vreme uspevao da dobro zataškam svoju zavisnost, ali, znate, ljudi to posle određenog vremena sami primete“, rekao je poznati Čendler. On je dodao da mu je sada teško da gleda čak i slike iz tog perioda jer se priseća u koliko je lošem stanju tada bio. “Strašno je gledati to. Bio sam bolestan čovek.”

Glumac je 1997. godine otišao na program za odvikavanje od leka vikodina, a 2001. je otišao na rehabilitaciju zbog zavisnosti o vikodinu, metadonu, amfetaminima i alkoholu.

U.H.N. / Tracara.com

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. shadow

  01/06/2013 at 9:48 am

  dobar glumac :)

 2. Yirdim

  01/06/2013 at 9:59 am

  dobar glumac.. i drago mi je da je sad ok… omg ne mogu da verujem da je on bio narkos…

 3. boba

  01/06/2013 at 4:25 pm

  Jel ovo slika iz proslosti .On je imao velikih problema sa alkoholom i drogom,mislim da ce uspeti ako to bude cvrsto odlucio.

 4. S.

  01/06/2013 at 5:39 pm

  Pa to se i tada znalo, posebno se primećivalo u njegovim oscilacijama u težini tokom par sezona serije. Obožavam ga, krivo mi je što su Go On otkazali.

 5. gagi

  02/06/2013 at 7:52 am

  super lik

 6. Uffffffffff

  02/06/2013 at 11:42 pm

  …a ja bas sinoc citam da je ponovo u problemu i da mu prijatelji savetuju da se ponovo podvrgne lecenju !!!
  Bas mi ga zao, jer su ” Prijatelji ” moja omiljena serija …On je odskora poceo neku novu seriju ( ne secam se imena ) koja je kancelovana…tako da sve to utice na psihicko zdravlje u nemilosrdnom Holivudu !!! Pozzz.svima.

 7. DBo$$

  03/06/2013 at 9:53 am

  Pa da se i primetiti tokom sezona Prijatelja. Oko 5.sezone je poceo da se goji…postao je sav zapusten. Onda se malo povratio oko 7-8 sezone. Volim kad cujem da je neko pobedio svoje probleme.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top