Prati nas

Megan Fox u top-formi 10 meseci nakon porođaja!

Bez šminke

Megan Fox u top-formi 10 meseci nakon porođaja!

Megan Fox kao sav normalan svet ( foto: Mirror )

Megan Fox kao sav normalan svet ( foto: Mirror )

Megan Fox je, sudeći prema mnogobrojnim anketama, jedna od najlepših žena sveta. Ali, ova lepa glumica ne haje mnogo za tu titulu.

Za razliku od mnogih zvezda koje čak i na paparaco fotografijama izgledaju kao da su krenule na crveni tepih, Megan sasvim normalno izlazi u šetnju. Ona ne mari za fotografe koji mogu da vrebaju iza svakog ćoška ne bi li napravili snimke koji će danima biti povod da svako da svoje mišljenje o njenom stajlingu ili figuri.

A zašto bi i brinula? Megan izgleda sjajno čak i kada na sebi ne nosi preskupe krpice sa potpisom poznatih dizajnera. Njoj je dovoljno da obuče običnu majicu, kariranu košulju, helanke i patike. Ništa što sebi bilo koja druga devojka na svetu ne može da priušti.

Megan Fox doživela saobraćajnu nesreću

Sa mužem u šetnji ( foto: Mirror )

Sa mužem u šetnji ( foto: Mirror )

Ovo nije prvi put da 28-godišnja glumica krši nepisana pravila kojima se pokorava najveći broj poznatih ličnosti, te je tako, na primer, tek nedavno otvorila Instagram profil, a njena prva fotografija je bila bez trunke šminke na licu.

Megan bi mogla da služi kao primer mnogima jer je živi dokaz da je lepota u jednostavnosti. Podsetimo samo da je ona, pored uspešne karijere glumice i modela, uspela da se ostvari i kao majka dva dečaka, 2-godišnjeg Noah i 10-mesečnog Bodhija.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. sasa

  15. 12. 2014. at 21:06

  Ona je uvek Top :)

 2. H2O

  15. 12. 2014. at 22:37

  bravo,izgleda potpuno normalno.

 3. Istina

  16. 12. 2014. at 09:12

  Uvek kad neko spomene njen izgled vrtim jednu pricu, a to je da ruku na srce, bez lepe glave nije nikakva riba. Prvo sto njena lepota nije ni najmanje prirodna, sa samo 22. godine je promenila licni opis, a drugo gradjena je ko Mila Kunis, znaci niza i zgoljava i bez ikakvih iduta.
  A inace je gotivim, da se razumemo. Zato sto se retko pojavljuje u medijima, tj. samo kad ima zasto, jako dugo je sa Brajanom, voli njegovo i svoje dete itd :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top