Prati nas

Pevačicino šokantno priznanje: Ja sam polu-slepa!

Hot!

Pevačicino šokantno priznanje: Ja sam polu-slepa!

Pevačica se raduje operaciji koja će joj promeniti život (foto: parade)

Pevačica se raduje operaciji koja će joj promeniti život (foto: parade)

Bivša članica grupe Spice girls, Mel B, otkrila je da će se uskoro podvrgnuti komplikovanoj hirurškoj operaciji kako bi povratila vid na levom oku, na koje već 15 godina ne vidi baš ništa.

Uzrok pevačicinog problema sa vidom je neuspešna laserska operacija uklanjanja dioptrije zbog koje je ostala potpuno slepa na levo oko.

“Ja sam bukvalno polu-slepa. To je prava noćna mora. Jedva čekam da odem na tu operaciju, sigurna sam da će mi promeniti život”, izjavila je Mel u jednom intervjuu.

Iako se raduje što će uskoro otići “pod nož”, Mel tvrdi da kozmetički hirurški tretmanu nistu na njenoj listi prioriteta.

“Ne želim da se botoksiram jer ne želim da mi lice postane ukočeno i bezizražajno. Nisam idiot, svesna sam da je izgled jako bitan u poslu kojim se bavim, ali trudim se da na prirodan način očuvam svoju lepotu”, izjavila je pevačica.2 komentara

2 Comments

  1. lena

    08/12/2014 at 8:45 pm

    Najbolji sudija X factora! Direktna i iskrena.

  2. asdasdd

    08/12/2014 at 9:49 pm

    Ne želim da hejtujem, ali zašto neko ko ima toliko para (može sebi da priušti odlične lekare) dopusti sebi da prođe 15 godina pre nego što ode na operaciju kojom će povratiti vid na jedno oko?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top