Prati nas

Mi ćemo ponovo birati predstavnika za ‘Evroviziju’: Vraća se ‘Beovizija’

Extra

Mi ćemo ponovo birati predstavnika za ‘Evroviziju’: Vraća se ‘Beovizija’

Nakon devet godina, građani Srbije će zajedno sa sručnim žirijem imati priliku da biraju kog izvođača i koju kompoziciju žele da pošalju na Evroviziju.

”U toku je konkurs, jasno su propisana pravila i do 20. oktobra se skupljaju kompozicije. Ako stigne trideset numera, selekciona komisija bira desetak koje će ući u uži krug. Potom se u februaru 2018. organizuje takmičenje, izvođenje svih kompozicija i tada žiri i publika odlučuju ko će biti naš predstavnik na Evroviziji”, rekla je Olivera Kovačević, urednica RTS-a, dodajući da će glavnu sekciju vršiti tim javnog servisa.

‘’Muzički urednici Radio-televizije Srbije odlučuju koje će se pesme pojaviti na Beoviziji’’, izjavila je Kovačevićeva.

Ona je istakla da se još uvek ne zna ko će biti članovi žirija, ali da će se potruditi da sastav bude profesionalan i nepristrasatan.

‘’Priče da se na Evroviziju ide preko veze su gluposti. Javno će na sajtu biti objavljena imena svih koji su se prijavili. Nema ko da pravi protekcije i veze jer će žiri biti oformljen kada bude organizovano to tačkmičenje u febrauaru – onda ćemo izabrati članove i trudićemo se da sastav bude u potpunosti nepristrastan. Ali, kada smo bili Srbija i Crna Gora, videli smo da žiri Srbije glasa po muzičkom kriterijumu, a žiri Crne Gore po političkom, naime, da oni glasaju za svoje, a naši za sve, i slično. Mi ćemo se truditi da u žiriju budu kompetentni ljudi i neka oni svojim kredibilitetom odgovaraju za svoj glas’’, rekla je Olivera za kraj, prenosi Kurir.


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Lor.ka

  09. 10. 2017. at 15:21

  Neka ide Karly i nek osvoji 23 mjesto i nek se vrati u Srbiju sa stavom “Sve sam ih rsturila, oni nemaju pojma”!

 2. kleo

  09. 10. 2017. at 16:12

  ay divo, da te vidimo

 3. Sunny

  09. 10. 2017. at 23:27

  Sad Krki da kupi vrh muzičare, vrh kompozitire, plesače, iizađe i IZDOMINIRA stasom, glasom i OGROMNOM podrškom fanova i kao ubedljivo prva ode i POKAŽE i dokaže da je najača, najorginalnija i sve naj SA sve penisima na silikonima
  Mada nisam sigurna mozda još jedan negde da okači možda??? Hmmmm

 4. kleo

  10. 10. 2017. at 08:26

  #sunny , jos kad joj Beyonce producent sve to umixa, pa naomi drugarica dobije koreografiju da upotpuni dozivljaj djuskajuci u pozadini, u sve dolce gabana obecanim kreacijama,, bice to nesto najorginalnije sto je milky way video! jos da ubaci scene filma koje rusi snimaju….bog da je vidi! fanovi ne brinu, mi zavidni i ljubomorni nikako da ukapiramo da odsteta, zbog posudjenih sekvenci u filmu amy w. treba da legne” na konto….evo samo sto nije!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top