Prati nas

Mia Borisavljević više neće voditi ‘Pinkove Zvezde’

Mia Borisavljević više neće voditi ‘Pinkove Zvezde’

Mia uskoro dobija zamenu u 'Pinkovim Zvezdama' (foto: Instagram.com/miaborisavljevic)

Mia uskoro dobija zamenu u ‘Pinkovim Zvezdama’ (foto: Instagram.com/miaborisavljevic)

Mia Borisvljavić na početku nove sezone takmičenja Pinkove zvezde dobila je ulogu voditeljke koja je iz bekstejdža sa porodicom i prijateljima kandidata komentarisala njihove nastupe pred žirijem.

Međutim, pevačicu uskoro nećemo više gledati u ovoj ulozi. Kako prenosi portal Pink.rs, Mia će u Pinkovim zvezdama ostati do kraja ovog kruga takmičenja, a kasnije će je zameniti poznato lice. U bekstejdž će se vartiti Dušica Jakovljević.

Ovo neće biti jedina promena čanova dosadašnje ekipe, jer je umesto Dare Bubamare, koja se oporavlja od opracije, produkcija odlučila da njena zamena bude Maja Nikolić, što je veoma iznerviralo Aleksandru Radović. Pop pevačica je revoltirano napustila snimanje, te ćemo i umesto nje u crvenoj stolici videti još jedno poznato lice – Boru Čorbu.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Nije bitno

    15. 12. 2016. at 13:53

    Razumijem da se zbog popularnosti pojedinih tv programa dovode zanimljive osobe kao voditelji ali ova pjevacica mozda moze sve u zivotu biti ali ne moze nikako voditelj programa, nije ucena za ovakve stvari, aj evo i yo na stranu, nema tu harizmu, nema pristup ni suptilnost, nije samo posao voditelja pricati bez greske, mora da postoji neka interakcija izmedju voditelja i gledalaca. Zato je sve naopako, pravi novinari u ovom slucaju voditelji cekaju na birou, dok ima posao uzimaju glumci i pjevaci, opet sa druge strane glumci ne dolaze do izrazaja zato sto im pjevaci ili pjevacice rade njihov posao. Ovo je cist odraz i stanja u drzavi, posao pravnika obavlja ekonomista, posao psihologa obavlja filozof, doktora obavlja hemicar i tako u krug.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top