Connect with us

Mila želi da se Ashton što pre razvede
Extra

Mila želi da se Ashton što pre razvede

Želi da se Ashton što pre razvede

 

Američki tabloidi pišu da glumici Mili Kunis ponestaje strpljenja kada je u pitanju razvod njenog partnera Ashton Kutchera i njegove bivše supruge Demi Moore.

“Ashton joj govori da je Demi problem, ali Mila sumnja da mu je to samo izgovor kako bi odložio venčanje s njom”, kaže izvor američkih tabloida, dodajući da Kutcher sanja o porodici s Milom. “Stalno ponavlja Mili da sanja o tome da s njom ima dete. Rekla mu je da na to zaboravi dok Demi ne postane prošlost.”

Podsećanja radi 50-ogodišnja Demi i 15 godina mlađi Ashton razišli su se 2011. godine, nakon 6 godina provedenih u braku. Njihov razvod još uvek nije okončan, budući da se ne mogu dogovoriti oko raspodele imovine.

F.Y./Tracara.com

Loading...
8 Comments

8 komentara

 1. lalallal

  26/08/2013 at 1:52 pm

  Mile je prelepa,Demi nista posebno,uostalom kako god izgledala Demi,15 godina je mnogo,zar je stvarno misli da ce da se ozeni babom i da ce to da potraje?

 2. lalallal

  26/08/2013 at 1:53 pm

  Mila*

 3. Maja

  26/08/2013 at 2:30 pm

  Demi je prelepa za svoje godine, ali tvrdim da je Ashton bio sa njom samo da bi se probio! Kada je potpisao za Two and a half man-a , mogao je da je se otarasi…. Demi je to osetila,naravno,kao i svaka zena,pa pokusava da mu se osveti preko novca… Odvratan mi je

 4. borg

  26/08/2013 at 3:25 pm

  pa sta sad? demi ispade kao neka zvezda da bi je ashton iskoristio? ma daj bre…

 5. ..

  26/08/2013 at 4:10 pm

  ako je hteo da je iskoristi, sigurno se ne bi zenio sa njom. i vi kad krenete da pricate o poznatima, kao da nemaju dusu.

 6. TomlinsonsWhore

  26/08/2013 at 6:20 pm

  sta pricate, ashton potpisao za Two and a half man tipa pre godinu-dve, a on se nalazi u biznisu deset godina. drugo ta uloga mu je ogroman fijasko. nista on (materijalno) nije dobio od braka sa demi, a sve su prilike i da ce dosta izgubiti…

 7. Maja

  26/08/2013 at 8:08 pm

  Pre veze i braka sa Demi Ashton je bio jedan u hiljadu mladih glumaca sa potencijalom… i mnogi od njih su otisli u zaborav,jer ih niko nije angazovao. Zar nije tako i u svakom poslu? U braku sa Demi je dobio ulaznicu u najuzi krug holivuda,gde je upoznao najbolje producente i rezisere…to su ti kontakti. Demu mi je dala cast time sto se udala za njega :) a kakojoj je on vratio? Preljubom… Jasno mi je zasto se oseca povredjeno i iskorisceno!

 8. da

  26/08/2013 at 8:24 pm

  Nista ova bolje ne izgleda od Demi a nije cudo sto je nesigurna ako je varao Demi varace i nju bez obzira s kim su ljudi se ne menjaju.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top