Prati nas

Milan: Gmizavci, što ste likovali, likovali ste!

Vesti

Milan: Gmizavci, što ste likovali, likovali ste!

Milan Stanković odlučio je da kaže sve ono što nije tokom prethodnih meseci – od razloga medijske izolacije, pa sve do kolega koje su likovale nad njegovim ‘krahom’.

“Na moju veliku sreću svaki mozak prosečne inteligencije nije poverovao u laži da se Milan Stanković jednog jutra probudio i iz čista mira prestao da peva, nastupa i pojavljuje se u medijima. Prava istina daleko je jednostavnija i logičnija. Posle sukoba, zabrana i niza negativnih situacija koje su se desile po mom povratku sa Evrosonga, a koje su potpirivali mediji i razni estradni mešetari, bilo je jasno da je tim ljudima nemoguće poveriti karijeru i život. To nije stvar želje već situacije. Dakle, bilo je očigledno da je saradnja između Grand produkcije i mene nemoguća i da je samo pitanje momenta zvaničnog razilaženja, rekao je Milan u intervjuu za novi broj Sveta i dodao da je ćutke podnosio niske udarce.

“Nakon godinu i po dana hajke i zabrana, ne osećam potrebu da se intenzivno pojavljujem u medijima, i što je bitnije – za podršku nisam nikome dužan! Dostojanstveno i ćutke podnosio sam  niske udarce, i nakon dugog medijskog odsustva, isključivo sam snagom svoje publike dokazao da je nebitno gde ste i koliko promovisani, već šta i kako radite, odnosno šta je to što nudite. Da se našla na mom mestu, većina pevača bila bi zaboravljena već posle nekoliko meseci. Zato, koliko god zvučalo zanimljivo i svetski, ne preporučujem domaćim estradnjacima medijsku izolaciju! (smeh)”, kaže Stanković uz komentar da su mnogi za negativno komentarisali njegov lik i delo željni prostora u medijima.

“Od raznoraznih estradnih gmizavaca, kako ih iz milošte zovem, to se i očekivalo. Mnogi su me čak javno negativno komentarisali u želji da dođu do mrvice medijskog prostora. A ja… Uvredio bih svoju publiku da sam se spustio na niske grane i upustio u takve stvari. Bilo kako bilo, što su likovali, likovali su! Imali su priliku da urade nešto novo, dobro, drugačije, ali… Ništa bitno nije se zbilo, osim skandala i raskida, koje ne možemo nazvati posebnim uspesima.”

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. Tina

  26/10/2011 at 11:34 am

  Baš si ti gmizavac gejoliki.

 2. zaljubljena

  26/10/2011 at 12:50 pm

  Ovo je jedina njegova slika na kojoj mi je sladak. Sto se njega tice, mislim da decko ima fenomenalan glas, samo da se ne uzdize puno, kao sto je do sada radio.

 3. Maja

  26/10/2011 at 1:10 pm

  Ovo bi bila lepsa pesma od balkana za evroviziju i sigurno bi bolje prosla

 4. Ed Westwick

  26/10/2011 at 1:45 pm

  On je skroz OK.A sto se tice medijske izolacije,on je opstao zato sto mu je bilo zabranjeno pojavljivanje,pa su stalno o tome pisali.Da se sam povukao,ne bi bilo zanimljivo.

 5. Ana

  26/10/2011 at 5:49 pm

  Sa zadovoljstvom klikcem na POVRATICU!

 6. Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║ ██████████████ 100% Obsessed with Lady GaGa!!!

  27/10/2011 at 11:54 am

  Uuu al je dobar na ovoj slici ^^

 7. JECKA

  27/10/2011 at 4:54 pm

  na ovoj slici je prelijep!!!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top