Prati nas

Milan Stanković na Dan zaljubljenih objavio fotku sa devojkom

Hot!

Milan Stanković na Dan zaljubljenih objavio fotku sa devojkom

(foto: Facebook/Milan Stankovic)

(foto: Facebook/Milan Stankovic)

Baš na Dan zaljubljenih Milan Stanković je poručio svojim fanovima da se ‘vratio u igru’ uz fotografiju koja izgleda kao da je napravljena sekund pre strasnog poljupca sa devojkom.

Da li je današnji praznik puka koincidencija, pa se tako ne radi o emotivnoj izabranici nego o partnerki iz novog spota, zasad je otvoreno pitanje.

Međutim, kako pevač već duži vremenski period nije obradovao svoju publiku novim pesmama, na kojima je, kako sam kaže, vredno radio u proteklom periodu, verovatnije je da se radi o kadru iz novog spota kojim planira da se ‘vrati u igru’, odnosno na muzičku scenu.

Šta vi mislite?

(foto: Facebook/Milan Stankovic)

(foto: Facebook/Milan Stankovic)

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. Edgar

  14/02/2017 at 2:53 pm

  A kad će da pokaže sliku dečka?

 2. KLEOPATRA

  14/02/2017 at 3:39 pm

  CIJU DJEVOJKU?

 3. Blahblah

  14/02/2017 at 5:26 pm

  A dobro nemojte biti tako ostri prema njemu.
  Mozda ga je dosta muskaraca emotivno povrijedilo ili dosadilo primati,pa je sad malo na djevojke presao.

 4. no name

  14/02/2017 at 5:34 pm

  ovo je scena iz njegovog novog spota, ova cura mu nije djevojka, a to ima li on decka ili djevojku je njegova stvar

 5. Sunny

  14/02/2017 at 11:56 pm

  Da @no name bravo Koji he to primitivizam I nasilje da neki PRIZNA ILI Ne prizna logs boil sa kim spava? Odakle taj agresivni, prostački pridtup: NEK PRIZNA. Gay Ili Ne Nikon Nije dužan da javnosti polaže račune. Znam toliko ljudi koji se vole i žive otvoreno ali nikada nisu udarali u bubnjeve niti smatraju da su dužni to potencirati. To po Srbiji ovi što ne znaju šta će od sebe pa profesionalni gejevi postali. Tako i za Čolu: jeste nije peder. Prvo tip može biti samo biseksualac a on ne potencira svoju intimu da bi opstao nego peva, drži koncerte. Sjašite ljudima sa grbače. I da jesu o da nisu nije to bre Vaš problem. A tračarica mi lepo ukinula komentar o Jelennki? Ccc ne smete da ga ostaviti, poludice ako pročita a to utiče na filere, sočiva, nadogradnju, topivost pudera itd lololololol

 6. Toxi

  15/02/2017 at 10:16 am

  Ne treba on nikome da se pravda i dokazuje da li je gej ili nije, njegovo pravo. Jadno je kad se estradni gejevi blamiraju dokazujući da su strejt i izmišljaju ovakve priče. Budi to što si i ne izjašnjavaj se ako smatraš da ne treba

 7. Milan nije gej

  15/02/2017 at 12:47 pm

  Od ovih sto bi voleli da je Milan gej vecina su prikriveni gejevi pa to pisu puni nade da ce mozda nekada imati sansu (ali uzalud), a ostali su ljubomorni jer ga devojke vole a njih nece niko.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top