Prati nas

Milena Ćeranić saopštenjem demantuje seksi film!

Vesti

Milena Ćeranić saopštenjem demantuje seksi film!

Demantuje “rane radove”

 

Nedeljnik Scandal na naslovnoj strani novog broja juče je objavio fotografije pevačice Milene Ćeranić uz naslov “Rani radovi: Kao starleta u toplesu i halterima pozirala i snimala seksi film!”. Zvezda Granda tim povodom oglasila se saopštenjem, demantujući da je ona u pitanju, naglašavajući da je reč o fotomontaži i najavljujući tužbe.

“Prinuđena sam po prvi put da vam se obratim saopštenjem. Kao što znate nikada ranije nisam bila toliko izrevoltirana da se javnosti obraćam na ovaj način, iako su o meni pisane svakave neistine. Ovaj put stvari su otišle predaleko. Naime, danas je jedan nedeljnik na svojoj naslovnoj strani objavio fotografije koje nemaju apsolutno nikakve veze sa mnom, osim što je moj lik upotreljen kako bi se najgore moguće ocrnio i omalovažio. Pored toga što je na sraman način čitalacka publika obmanuta time sto su joj podmetnute fotografije koje su čista foto-montaža, podmetnut je i tekst u kome se govori kako sam snimala “seksi film” što je apsolutna neistina. Objavljivanjem ovog zlonamernog teksta meni je naneta ogromna šteta, jer moja porodica i prijatelji danas trpe duševni bol. Iz tog razloga prinuđena sam da pravdu potražim na sudu, što ponavljam, do sada NIKADA nisam praktikovala. Ovim putem želim da vas obavestim da svako dalje objavljivanje i preuzimanje pomenutih fotografija i pomenutih dezinformacija biće sudski procesuirano.”

Sporna naslovna strana

 

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. Starship

  27/08/2013 at 11:48 am

  JADNICA

 2. Coffee_fan

  27/08/2013 at 12:08 pm

  Sta reci…uzasno je ako je istina,ako nije-jos gore.Iskreno,meni ne deluje kao fotomontaza i ne verujem da bi iko od novinara isao tako daleko,ali mogu da zamislim njen uzas,ako su slike namontirane…vreme ce pokazati.

 3. boba

  27/08/2013 at 2:22 pm

  Nista novo pa nije ona jedina da je tako pocela ,malo ce sa pisati malo ,truc truc ,bla bla i nikom nista!

 4. JA KOMENTARIŠEM!!

  27/08/2013 at 3:00 pm

  Sve suu one takoo počele..

 5. click

  27/08/2013 at 7:13 pm

  U tekstu se tvrdi da su slike nastale pre 2 godine, posle Farme, sto znaci da nije tako pocela, kako neki ovde komentarisu. Slike su dosta nejasne i ubedjena sam da su namontirane.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top