Prati nas

Miley Cyrus: ‘Prestajem sa tverkovanjem, okrećem se prirodnom izgledu!’

Extra

Miley Cyrus: ‘Prestajem sa tverkovanjem, okrećem se prirodnom izgledu!’

Miley Cyrus izjavila je za Harper’s Bazaar da tverkovanje, marihuanu i provokativne autfite ostavlja iza sebe, te da se okreće nešto prirodnijem izgledu.

“Želim da ljudi vide ko sam sada ja. Ne kažem da sam se u prošlosti pretvarala da sam neko drugi, ja sam jednostavno osoba koja se menja često” ističe dvadesetčetvorogodišnja pop zvezda i nastavlja: “Ne želim da dođem na snimanje i da se od mene odmah očekuje da izbacim grudi i isplazim jezik.”

Miley kaže da još uvek pokušava da pronađe sebe i da je trenutno u fazi menjanja. “Ljudima je rečeno da je promena loša, ali sasvim je normalno da se vremenom menjamo. Mislim da na pravi način pokazujem ljudima da je u redu da budu svoji.”

Jedna od njenih najvećih promena je prestanak konzumiranja marihuane, barem za sada. “Nikad ne reci nikad, ali za sada, želim da budem čista.”

Majka pop pevačice, Tish Cyrus rekla je da joj se dopadaju promene koje uočava u svojoj ćerki, koja se pomirila sa njenim verenikom Liamom Hemsworthom u decembru 2015. godine. “Miley je trenutno na tako dobrom mestu, srećna je, i mislim da njena muzika to pokazuje.” ističe Tish.

 

 


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top