Prati nas

Miley Cyrus sudija X Factora umesto Demi?

Televizija

Miley Cyrus sudija X Factora umesto Demi?

Nekada su ovako izgledale

Nekada su ovako izgledale

Miley Cyrus Demi Lovato su generacija Disney zvezda koje su trenutno veoma popularne među mladima, a izgleda da će jedna zameniti drugu u popularnom X Factoru!

Američki mediji juče su preneli vest da će Lovato napustiti stolicu sudije u muzičkom takmičenju, u kome je provela prethodne dve sezone, a kao razlog se navodi to što mlada pevačica želi da se fokusira na svoju muzičku karijeru. Demi je ove godine izbacila album Demi, a u martu kreće na svetsku turneju Neon Lights.

S druge strane, Simon Cowell smatra da bi Miley bila odlična zamena za Demi. “Nedavno  sam je upoznao i mogu da kažem da svakako ima svoj stav,” rekao je medijski mag, a potom dodao da bi za sudijski panel ponovo pozvao i Paulu Abdul.

Mislite li da bi Miley bila dobra zamena za Demi?

P.Ž./Tračara
Foto: HaveUHeard.net

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. SSS

  19/12/2013 at 3:16 pm

  Mene neko zajebava ? :( .. Kely i Demi su prejake sudije cuj Miley da bude umjesto nekog ha ha NE ..

 2. Jovan

  19/12/2013 at 3:40 pm

  Ne treba ni jedna ni druga da budu sudije, već neko iskusniji. Mada, kako mi se čini, i neće, jer X Factor USA ima očajne rejtinge…

 3. ARTPOP 11.11

  19/12/2013 at 4:10 pm

  Miley ima vise talenta od Demi, tako da bi bila dobra zamena. Mada kako god, ne gledam XFactorUSA. Gledam ovaj naš, by the way mislim da je ono glasanje namesteno i da ce vratiti Wanna Be Cola, iako vec sada ima hejtere. Pozzyy Buy ARTPOP on iTunes

 4. Marija

  19/12/2013 at 8:05 pm

  ova vristulja nikako ne moze biti sudija.odvratna je,previse kresti

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top