Prati nas

Miley Cyrus uz majku zbog razvoda

Hot!

Miley Cyrus uz majku zbog razvoda

”Najgore ku**e na svetu”, napisala je ispod fotografije Miley Cyrus

Miley Cyrus trenutno ne prolazi kroz najbolji period u životu. Pošto tabloidi ponovo bruje da joj se roditelji razvode, pevačica i glumica je odlučila da više vremena provodi sa majkom, da bude uz nju i pruža joj podršku, koja joj je potrebna.

Otac Miley Cyrus, kantri pevač Billy Ray papire za razvod od njene majke Tish potpisao je još pre 3 godine, ali su supružnici su tada uspeli da se pomire i izbegnu razvod. Međutim, ovoga puta je razvod konačan. Njih dvoje su bili u braku 19 godina.

Na Twitteru Miley je objavila fotografija sa 13-godišnjom sestrom Noah i majkom, ispod koje je napisala: ”Najgore ku**e na svetu”. 

Dvadesetogodišnja pevačica kaže da se oseća dobro, ali da je zapravo zabrinuta za svoju mlađu sestru. Bez sumnje da Miley nije u dobrim odnosima sa ocem i da je ljuta na njega, pošto je bila primorana da mu se obrati na Twitteru: ”Pošto ti mejl i poruke očigledno ne rade hoćeš da pričamo ovako?”.

D. J. / Tracara.com


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. MC

    16/06/2013 at 12:47 pm

    Steta, posle skoro 2 decenije braka razvod. U pravu je Miley sto podrzava majku ipak je Bili inicijator ove svadje koja je rezultirala razvodom.

  2. Smiler & Directioner

    19/06/2013 at 9:32 pm

    Bas steta.. :(

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top