Prati nas

Milica Pavlović: Leteli smo po tunelu a onda sam shvatila da ne osećam ruku!

Extra

Milica Pavlović: Leteli smo po tunelu a onda sam shvatila da ne osećam ruku!

Iskreno o teškim trenucima koji su sada iza nje! (foto: Facebook)

Iskreno o teškim trenucima koji su sada iza nje! (foto: Facebook)

Najpopularnija zvezda Grand produkcije Milica Pavlović u emisiji Iz profila govorila je o saobraćajnoj nesreći koju je doživela u Švajcarskoj, nakon koje joj je stavljen metal u ruku!

“Vozio je verenik moje drugarice iz Švajcarske. Valjda je dao preveliko ubrzanje, ne sećam se. Ja sam sedela iza suvozača i pričala sam sa drugaricom tako da se i dan danas ne sećam šta se dogodilo. Samo se sećam da sam čula jak zvuk udarca, udarali smo u tunelu levo – desno i izašli smo na drugom kraju tunela i tada je auto stao”, izjavila je Pavlovićeva.

“Onda jedna operacija, pa druga, pa doktor ne prihvata da me operiše jer imam tri, četiri preloma. Na kraju su me ipak operisali i tada sam dobila metal. Rekli su mi da budem srećna ako povratim šezdeset posto funkcija u ruci. Ali ja sam bila uporna, vežbala sam sama, hranila se zdravo, čitala o tome na internetu i na kraju sam za nekih pet meseci uspela da povratim sve funkcije u ruci. Imala sam šipku u ruci koju sam izvadila za vreme takmičenja”, bila je iskrena pevačica.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. soreal

    24. 02. 2015. at 18:29

    ”hranila se zdravo” :/

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top