Prati nas

Milica Pavlović: Ne umem da zavodim!

Bizarno

Milica Pavlović: Ne umem da zavodim!

Popularna pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni, ali to joj očigledno nije donelo sreću da pronađe novu ljubav.

Seksepilna pevačica je i dalje sama, a priznaje da ne ume da zavodi: “Ne znam šta nedostaje u mom zavođenju, pošto bezuspešno lutam. Postala sam očajna, očajna domacica. Očigledno mi fali sve prilikom zavođenja. Mislim da sam svoj seksepil odavno iskazala pred kamerama, ali u realnosti mi baš ne polazi za rukom”, izjavika he pevačica za Alo.

Na pitanje da li je upravo ta njena energija i seksi izgled ono što plaši muškarce da joj priđu, odgovorila je: “Ako je tako, onda ostajem sama, zauvek. Ja ne tražim mnogo, treba mi samo neko ko ima normalan mozak za sada ću se zadovoljiti time.”, uz osmeh je poručila bivša učesnica Zvezda Granda.

Pavlovićeva nedavno je izjavila da je zaljubljena u jednog dečka, ali da on o tome ništa ne zna. “Dečko me duži vremenski period nije primećivao, pa sam se odljubila. Nije moje da preduzimam prvi korak jer smatram da muškarac treba da se potrudi, a pošto ja loše zavodim, dečko to nije mogao da primeti”, podelila je svoju priču iskreno Milica za spomenuti list.

Ko bi rekao da je tako stidljiva…

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top