Prati nas

Milica Pavlović u album uložila 200.000 evra

Extra

Milica Pavlović u album uložila 200.000 evra

Pevačica rešila da ne štedi kada je karijera u pitanju.

Milica Pavlović nije želela da štedi kada je novi album u pitanju, pa je u kompletnu produkciju uložila 200.000 evra.

Mlada zvezda je, povedena uspehom prvog albuma Boginja, rešila da sve što je zaradila prethodnih godina uloži u kvalitetne pesme, strane producente i visokobudžetne spotove, kaže za VIP izvor blizak pevačici.

“Milica je od samog starta pokazala da je izuzetno ambiciozna i da pristupa poslu veoma profesionalno, pa je isto tako svesna i da sve što je dobro mora da košta. Na novim pesmama sarađivala je sa najuspešnijim grčkim kompozitorom Fivosom, koji je i ovoga puta numere komponovao isključivo po njenim željama, dok je durgi deo albuma potpisao novosadski kompozitor Vladimir Uzelac,” kaže izvor, koji dodaje da su tekstove pisale Marina Tucaković i Ljiljana Jorgovanović.

“Milica je prezadovoljna što su joj se maksimalno posvetile i potrudile se da otvore neke nove teme,” dodaje izvor.

Inače, Pavlovićeva je juče objavila i najavu svih spotova i pesama koje se nalaze na albumu Zauvek, a ukupno ih ima osam.

“Milica je za sve pesme snimila visokobudžetne spotove . Nije žalila novac, pa će publika zaista imati potpun doživljaj kada album ugleda svetlost dana, jer je na njemu radila zaista predano i temeljno.” završava izvor.

Milica već nekoliko dana govori o novim pesmama i nedavno je za Pink televiziju priznala da je oko novog albuma imala pune ruke posla, ali i da joj je porodica pomalo zamerila, jer kako tvrdi, više od dva meseca nije bila kod kuće.

Preko dva meseca nisam bila kod kuće i uopšte nisam ponosna na to, jedva čekam da odem i da im premijerno pustim svoje nove pesme,” izjavila je ona.


2 komentara

2 Comments

  1. glambert

    18. 12. 2018. at 00:01

    za svaku pesmu ima spot a faljena karleusa?

  2. mila

    18. 12. 2018. at 16:08

    koje vi gluposti lupetate pa to je strasno?! ovo kao da joj je JLO pevala pratece vokale pa da kosta ovoliko?! jeez.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top
Overlay