Prati nas

Milica Todorović želela da sa ovom pesmom predstavlja Srbiju na Evroviziji

Bizarno

Milica Todorović želela da sa ovom pesmom predstavlja Srbiju na Evroviziji

Milica htela da ide na Eurosong (foto: Instagram.com/cicamica022)

Milica htela da ide na Eurosong (foto: Instagram.com/cicamica022)

Kako smo juče preneli, Tijana Bogićević nije bila prvi izbor za našu predstavnicu ovogodišnjem Eurosongu, a čini se da još jedna pevačica imala želju da se takmiči na muzičkom takmičenju održanom nedavno u Kijevu.

U pitanju je Milica Todorović, koja je, po pisanju Informera, poslala pesmu za učešće na Evorviziji, ali je odbijena. Autor numere, koja nosi naziv Selotejp je Boban Petrović, misli da bi plavokosa pevačica sigurno obezbedila plasman u finale. “Pesma je dugo i pažljivo pripremana, sa idejom da zadovolji domaće, ali i svetske muzičke trendove. Milica je u zenitu popularnosti, ima kvalitetan vokal i poznata je u dijaspori, koja glasa za našeg predstavnika”, rekao je autor pesme i dodao da je Javni servis na ovogodišnje učešće na Evroviziji potrošio oko 150.000 evra, a da bi Milica uštedela veći deo tog novca.

Olivera Kovačević, urednica zabavnog programa RTS-a je potvrdila da je pesma koju izvodi Milica Todorović stigla na njihovu adresu, ali da je obijena. “Naš selektivni žiri od 30 muzičkih urednika sa Radio Beograda i televizije preslušao je tu numeru. Prema glasovima žirija ocenjena je kao neadekvatna, te se našla na poslednjem mestu”, objasnila je ona, a prenosi Informer.

Da li je ova pesma šala, kako su ocenili mnogi u komenatrima na You Tubu ili je neko zaista napisao i snimio ovu pesmu, procenite sami.1 komentar

1 komentar

  1. Acko

    17/05/2017 at 9:19 pm

    A pesma je gde?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top