Prati nas

Miljana priznala da jedva spaja kraj sa krajem i da živi od socijalne pomoći!

Miljana priznala da jedva spaja kraj sa krajem i da živi od socijalne pomoći!

Jedva krpi kraj sa krajem! (foto: Tv Happy/Screenshot)

Jedva krpi kraj sa krajem! (foto: Tv Happy/Screenshot)

Miljana Kulić je već neko vreme u realityju Parovi, ali je tek sada odlučila da prizna neke teške detalje iz svog života pred ostalim učesnicima, a i svim gledaocima. Miljana je priznala tačno koliko je njoj i njenoj porodici težak život napolju:

“Nas petoro jedva sastavljamo kraj s krajem. Ne rade ni mama, ni tata. Imam još dve sestre. Mi dobijamo materijalnu pomoć 18.000 dinara. Ja sam radila u kafiću, snalazila sam se. Sad sam ušla u reality. Ljudi su me poznali, videli su ko sam i nadam se da ću moći da radim nešto kad izađem”,  otkrila je Miljana.


 


3 komentara

3 Comments

 1. nislijaka

  24. 02. 2016. at 21:02

  Zanimljivo je to kako ne spominjes da tvoj otac drzi mesaru u Nisu? Inace svako ko zivi u Nisu je cuo za mesaru Belo jagnje, koju drzi otac doticke mucenice koja jedva sastavlja kraj s krajem

 2. Sretko

  10. 03. 2016. at 19:40

  Ova retardirana KULIĆKA slaže šta god kaže! Pa zar ste slepi ljudi, pa gledate PARVE!?!?

 3. Tyson

  10. 03. 2016. at 20:14

  Ova 60 kg PREDEBELA samozvana “mafijaška tetka” Vesna LAGIŠ, jeli istina da ti je Miljana Kulić čerka ali je se stidiš, kao i svoje majke, koji si pre 4 godine nepokretnu oterala od kuće?!? I stvarno i ličite-klonirane ste DEBELJUCE ti i čerka ti Milja! A i zadužene ste do guše i traže vas zelenaši!!! A onda TI SMOR i čerka lažete i smišljate neistine o okučanima, halooooo LAŽLJIVE LUZERKEEEEEEEEE.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

To Top