Connect with us

Milojko Pantić napustio ‘Ples sa zvezdama’
Milojko Pantić napustio ‘Ples sa zvezdama’

Šta se dešavalo u sinoćnoj emisiji Ples sa zvezdama, pročitajte u nastavku…

Folk veče je prošlo u veselim tonovima, takmičari su nas zabavili sjajnim koreografijama i sve je prštalo od dobre energije. Ali na red je došao i onaj drugi, ne tako prijatan deo – eliminacije.

Glasovi publike doneli su nam još jedno iznenađenje. Nakon što je Aleksa otkrio da Tanja Bošković, Tanja Petrović, Nikolija i Lena Bogdanović sa svojim partnerima prolaze dalje, prvi par koji je pozvan u duel su Vanesa i Vlado.

„Ja sam iznenađena što ste našli u duelu Vanesa, savet je da probate da odigrate kao prethodno veče, puno sreće“ rekla je predsednica žirija Marija Prelević.

Na podijumu su ostale samo muške zvezde iščekujući rezultate glasanja. U duel su na kraju otišli Milojko i Zorana. Milojko je rekao da je imao peh prethodne večeri kada mu se zakačilo dugme od košulje za Zoranin kostim i da će ovaj put otplesati kao nikada do sada. „Milojko, ne bih mnogo komentarisala, jedino mogu da vam dam savet koji ste vi već sami rekli, a to je da uživate i zabavite se“ dodala je Marija.

Parovi su dali sve od sebe u baražu. „Kako je njima teško, tako je i nama“ rekla je Prelevićeva. „Meni se čini da Milojkova plesna karijera tek kreće“ dodao je Josipović. Nikola je rekao da su oba para zadržala energiju od prethodne večeri – „Milojko, nisam video bolju baćatu za nekog u tim godinama“. Kostja je istakao da nikako ne voli ponedeljak zbog teških odluka i izbacivanja.

Žiri je teška srca glasao: Nikola je dao glas Vanesi i Vladi, Kostja takođe, Aleksandar je spasio Milojka, a presudila je Marija koja je morala da ostane dosledna svojoj ulozi, njen glas je otišao Vanesi i Vladi.

Pročitajte još i:  Ana Kokić kao Rihanna u 'Plesu sa zvezdama'

“Za mnoge ljude igra je život ali za sve ljude na svetu život je jedna velika igra. Ovo iskustvo je veliko bogatstvo, to što sam upoznao moju Karmen, Zoranu i sve ove divne ljude” rekao je Pantić u emisiji i dodao da je njegova mezimica Lena Bogdanović koja je po njegovom mišljenju šampionka u plesu. “Bez obzira na ocene, bila mi je čast da plešem pred takvim veličinama plesa i baleta. Ova nagrada će otići najhumanitarnijoj organizaciji – radioamaterima Srbije”.

Takmičarima i žiriju bilo je teško da se oproste od Milojka, a Nigoru posebno jer kako kaže, njih dvojica su najviše vremena provodili zajedno.

Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. bonny

  06/05/2014 at 10:06 am

  Pa realno, i bili su najslabiji par.

 2. Xaxaxaxa

  06/05/2014 at 11:21 pm

  :'( Ne luoaj bili su dobri.
  Ne moze da covek od 70-80 godina skace ko konj

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top