Miloš Biković ne peva: ovaj momak mu je pozajmio glas!

Objavljeno: 07.03. 09:28

dusan

Ukoliko ste gledajući film ili seriju Šešir profesora Koste Vujića pomislili da Miloš Biković ima anđeoski glas dok peva serenadu Bila jednom ruža jedna – grdno ste se prevarili!

Numeru koju je pisao i komponovao Željko Joksimović nije otpevao naš mladi glumac već pevač Dušan Đuričić koji je pre nekoliko dana promovisao svoj album prvenac pod nazivom „Odlazite uspomene“ u izdanju City recordsa.

S obzirom da je on dugogdoišnji saradnik naših brojnih zvezda ni ne čudi što je restoran u kome je žurka organizovana bio dupke pun. Među prvima su stigli Đuričićevi najbliži saradnici koji su radili na ovom albumu, Dragan Brajović Braja, Endži Mavrić i Blizanci. Tu su bili i Mina Kostić,  Saša Matić sa suprugom, Marina Tadić, Sale Tropiko, Jovana Tipšin i drugi. Program je vodila Pinkova voditeljka Marija Lazić.

Dušan je bio toliko ometen tremom i uzbuđenjem što nakon petnaestogodišnjeg iskustva objavljuje album prvenac da je sasvim zaboravio na tortu koju je poslužio na samom kraju večeri, kada su se gotovo svi razišli.
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...