Prati nas

Miloš Biković: Nisam uobražen!

Vesti

Miloš Biković: Nisam uobražen!

Mladi glumac Miloš Biković, koji je popularnost stekao ulogom Tirketa u filmu Montevideo, bog te video, kaže da nije uobražen, otkriva da ima devojku i da veruje u ljubav.

“Znam da su mi ljudi, kada me upoznaju, govorili: Ti uopšte nisi tako uobražen. Izgleda da ostavljam takav utisak, posmatram sa strane. Ne znam zašto, trebalo bi rezmisliti o tome”, kaže Miloš za Hello, a na pitanje da li veruje u ljubav i ima li devojku, odgovara.

“Imam devojku. Moram da verujem u ljubav, kako bih inače, drugačije živeo? Čemu bi trebalo težiti i šta ostvariti? Ako ne verujem u ljubav, šta bi mogao da bude ideal koji bi mi bio svetlost na kraju tunela i trenutak pomračenja. Vera u ljubav danas ima mnogo iskušenja, ali ona mora da bude iskrena. Tada je čvrsta i nepokolebljiva.”

Milošev stariji brat Mihailo je monah, a popularni glumac za njega kaže da je njegov oštar kritičar. Ipak, Biković kaže da su odluke o životnom pozivu njegovog brata i njega vrlo kompatibilne i da imaju isti cilj – poboljšanje odnosa među ljudima.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. dea

  21/12/2011 at 1:14 pm

  Svaka ti cast. Predivan si.

 2. fan"VLADA GEORGIEVA" (JECA)

  21/12/2011 at 1:45 pm

  ..OVAJ DRUGI PASUS JE PRELIJEPO REKAO, I NARAVNO PAMETNO, KAO DA JE STARIJI..PRESLADAK JE..:)

 3. Dehidrirana Kajgana

  21/12/2011 at 4:07 pm

  Ok je to,ali kada je bila premijera filma Montevideo,Bog te video ponasao se u fazonu ”Ne,ne mozete mi prici,ja sam zvezda”

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top