Prati nas

Miloš ‘X factor’: Nisam šminker!

Miloš ‘X factor’: Nisam šminker!

Učesnik X Factora ne doživljava sebe onako kako ga Joksimović vidi

Nastup koji je izazvao dosta polemike je nastup Miloša Bajata, eksentričnog rokera iz Novog Sada koji se, po želji sudija, publici predstavio pevajući čak dve pesme.

Njegov nastup u X Factoru je oduševio većinu žirija, ali ne i Željka Joksimovića koji je izneo svoje mišljenje da je Bajat šminker i da nije dovoljno rokenrol. Za razliku od svojih kolega Joksimović je zamerio Milošu na izboru pesme: “Ne bih se složio sa svojim kolegama. Ti si super u tom nekom stilu, ali ako si već u roku, treba da budeš još više rok. Rok nema alternativu”, između ostalog je rekao X Factor sudija.

Miloš posle nastupa sabira utiske i kaže: “Iskreno, tek kada sam odgledao epizodu u kojoj je bila prikazana moja audicija čuo sam izjavu jednog od članova žirija da sam ja šminker. Ja se tako ne osećam i ljudi koji prate moj rad znaju da to i nisam, što se i dokazalo velikom podrškom po društvenim mrežama. Ako neko smatra da konkretno Nickelback i Billy Idol nisu dovoljno rokenrol to je njegov lični stav, ali ja se sa tim ne bih složio. Sve u svemu smatram da sam izabrao pesme koje su adekvatne i primerene za ovaj show, a da pri tom nisam odstupio od svojih principa i muzike koju volim, šlusam i stvaram”, bio je iskren ovaj talentovani roker.

Kako će se Miloš Bajat pokazati u nastavku takmičenja videćemo već sledeće nedelje kada je na programu sledeća faza takmičenja boot camp, dok nas ovog utorka očekuje special epizoda sa audicija.

Uskoro sudije postaju mentori takmičarima, a od LIVE nastupa odluka o plasmanu u dalji tok takmičenja biće na gledaocima!

Pozivamo vas da se uključite dajući tokom special emisije predloge koji sudija bi trebalo da postane mentor za vašeg favorita koristeći oznaku “#predlazem @imeMentora za imeTakmičara” na Facebooku i Twitteru uz stantardno #XFactorAdria.

Redakcija Tracara.com1 komentar

1 komentar

  1. Anee

    03/12/2013 at 11:53 am

    Ne vidim cemu ovo za mentora, kada su i bootcamp i judges houses odavno snimljeni i zna se ko je koju grupu dobio o.O

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top