Prati nas

Mimi Oro i Jasmin otkrili istinu o seksu u ‘Parovima’

Mimi Oro i Jasmin otkrili istinu o seksu u ‘Parovima’

Oro kaže da seksa nije bilo!

Oro kaže da seksa nije bilo!

Posle poljubaca, češkanja i izliva nežnosti ispod porkivača koji su gledaoci rijaiti programa Parovi imali priliku da vide pre nekoliko dana mnogi su bili sigurni da su starleta Mimi Oro i Jasmin Nevenkić imali seks, naročito kada je prekrivač počeo čudno da se pomera. Međutim njih dvoje to nisu želeli da potvrde, već kažu da su se samo ljubili.

“Pričali smo, češkali se, zezali se, malo se bolje upoznavali… I ljubili smo se, isto kao što ona može da se poljubi sa Nelom ili bilo kim”, izjavio je Jasmin i dodao da mu je lepo i sa Mimi, ali i sa Atinom. On je u rijaliti ušao sa Macom, sa kojom nije mogao da se “spari”, pa je zatim razmenjivao nežnosti i sa Anitim Ferrari i sa Mimi Oro.

Mimi je takđe izjavila da se samo ljubila sa Jasminom i da će, ako do seksa bude došlo to biti pravi spektakl i da se tada sigurno neće skrivati ispod pokrivača.

Da podsetimo, Mimi je pre ulaska u šou Parovi izjavila da ima dečka koji je i vođa navijača jednog kluba pa je Jasmin svojim razmenama nežnosti da Mimi očigledno puno rizikovao. Da li ćemu se taj rizik i isplatiti ostaje da se vidi.1 komentar

1 komentar

  1. bordzija

    24/03/2015 at 7:16 am

    Da su kojim slučajem pametne, a što nisu, svoje bi učešće u rijalitiju debelo iskoristile. Pošto je do nedavno bio lov na elitnu prostituciju, mnoge su se pritajile kako nebi došle u Miminu situaciju. Sada im je rijaliti omogućio nestvarnu reklamu. Dakle, imale sex ili ne imale, dovoljno su pokazale svoje umeće. Mimi je moralna gromada i sigurno bi “priznala” da je imala sex ?!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top