Prati nas

Mimi Oro: Nisam prostitutka, vidite kako sam lepa!

Šokantno

Mimi Oro: Nisam prostitutka, vidite kako sam lepa!

"Or'o pao, or'o pao!" (foto: Facebook)

“Or’o pao, or’o pao!” (foto: Facebook)

Taman kada smo pomislili da će se 2014. godina završiti bez nekog većeg skandala, starleta Mimi Oro uhapšena je zbog prostitucije i time bacila senku na sve ostale selebriti skandale ove godine!

Njeno hapšenje i osmodnevni zatvorski pritvor desili su se samo nekoliko meseci nakon što je Oro na jednoj televiziji održala čas o prostituciji, edukujući vaskolike narodne mase o tome ko se bavi prostitucijom, ko su klijenti, koliko devojke zarađuju, ogradivši sebe od te priče, rečima da ona ima dečka! I onda je “pala” zbog prodavanja svog tela za novac.

Da cela situacija bude još komičnija, ono što je rekla sudiji prilikom hapšenja je urnebesno. Očekivano, sudija nije pala na njene reči.

“Nemojte sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama”, molila je Mimi, piše Blic, ali je sudija ostala neumoljiva i osudila je na osam dana zatvora.

“Policija je duže pratila mladića za koga se sumnja da je organizovao prostituciju. Onda se došlo i do grupe devojaka. Svi su uhapšeni u hotelu. Većina devojaka je odmah platila kaznu i tako izbegla zatvor, dok je Živanovićeva odvedena kod sudije za prekršaje, koji ju je osudio na osam dana zatvora. Posle presude, ona je prebačena u ženski zatvor i podnela je žalbu na presudu”, kaže izvor Blica iz policije.

Prilikom hapšenja, kod makroa su pronađena četiri mobilna telefona, laptop, 16 mobilnih telefona sa zlatnim brojevima, tabelarni prikaz zarada devojaka. U mobilnom telefonu i laptopu nađene su poruke i adrese određenih osoba. U katalogu su bile i slike obnažene Živanovićeve.


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Tina

  27. 12. 2014. at 19:09

  Otkrivena topIa voda.

 2. ooo

  27. 12. 2014. at 19:33

  ju kako mi toplo oko srca.MUAHAHAHAHAHA

 3. Trish

  27. 12. 2014. at 20:31

  Vidi je što je aljkava i prljava, mogla je barem ogledalo oprati.

 4. Naninanaj

  27. 12. 2014. at 20:32

  Boze sacuvaj, koliko plastike…u njoj. Bas je lepa, kao lutka na naduvavanje. A ogledalo…mozda nije njeno…ko zna cije je I koje musterije…

 5. borg

  27. 12. 2014. at 20:40

  4 telefona! 16 telefona! avioni, kamioni!
  tztz, iako je ova padivicarka, daj tracaro potrudi se, napisi neki objektivan text, za promenu, koncentracija, znas….

 6. Nadžak Baba

  28. 12. 2014. at 04:11

  pi..

 7. staljin

  20. 11. 2015. at 19:04

  Ovo samo majka moze da voli.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top