Prati nas

Mimi Oro tuče muškarce za novac

Extra

Mimi Oro tuče muškarce za novac

'Na vreme je shvatila da voli da je frajeri čupaju za kosu tokom seksa!' (foto: Svet)

‘Na vreme je shvatila da voli da je frajeri čupaju za kosu tokom seksa!’ (foto: Svet)

Popularna starleta i jedna od učesnica Parova, Mimi Oro, dokazala je nebrojano puta da ima gord i drčan stav zbog čega je vrhunska domino dama, što je najviše uzbuđivalo muškarce sa kojima je bila.

Ove izjave i te da muškarci baš zbog njenog stava obožavaju da se potčine Mimi i da joj se rado vraćaju, govori za magazin Svet transseksualka Ž.T. iz Beograda, koja je bila sa istim momcima kao i starleta, pritom ne stideći se da javno podeli reči hvale koje je čula o njoj.

Drčna i jaka! (foto: Facebook)

Drčna i jaka! (foto: Facebook)

“Mimi Oro radila je super dok se nije desilo to hapšenje, ali verujem da će joj po izlasku iz rijalitija cena duplo skočiti. Meni nije šokantno to što ona voli dominaciju, tako se privlače najbolje i najimućnije mušterije. Mimi se oglašavala i na internetu kao domino dama, ali to je sve obrisala kada je ispala frka oko prostitucije. Kasnije se već u tim krugovima znalo ko je ona. Voli da bije klijente, da ih vezuje, muči…”, objašnjava izvor.

Pored toga, ona je izjavila da je Mimi uvek pretendovala da postane domino dama, pa i to da je svoju opremu poručivala čak iz Mađarske, a nije se stidela da otkrije i detalje šta je to potrebno u dominaciji, budući da je i sama to nekada radila.

Ali, zar nije već dobila diplomu da nije prostitutka???! (foto: Facebook)

Ali, zar nije već dobila diplomu da nije prostitutka???! (foto: Facebook)

“Znam da je iz Mađarske nabavljala kompletnu opremu, to mi je rekla njena dobra drugarica. Mimi među klijentima ima i mnogo sportista jer su oni jaki muškarci, a i ona je korpulentna. Pa kolike samo šake i stopala ima! To je bitno u dominaciji. Kod domino dama ne igra ulogu lepota već snaga i bezobrazluk. Ja sam mnogo radila kao domino dama, ali sam prestala zbog nekih zdravstvenih problema nakon promene pola. Mimi je omijena i kod stranaca koji posećuju Beograd jer ko hoće nešto novo da proba, opredeli se za dominaciju, divlji seks, sado-mazo. Ne mogu reći da je Mimi sado-mazo, ali da je domino, to svi znamo jer smo opasne tračare”, detaljno je objasnio izvor za Svet.

Svet

I njena nekadašnja drugarica, Tijana Đuričić, poznatija kao kraljica silikona, slaže se sa ovim izjavama, potvrđujući da je i ona čula slične priče.

“Čula sam da je Mimi Oro domino dama i od nje i od njenih drugarica. Shvatila je da voli dominaciju čim je počela da se seksa. Dopalo joj se da je frajeri čupaju za kosu i da ih ona tuče, ali ne znam šta im radi”, izjavila je Tijana.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. ja

    27. 05. 2015. at 21:02

    Boze sta procitah i cemu posvetih minut svoje paznje

  2. Ivy

    27. 05. 2015. at 23:54

    Trandza

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top