Connect with us

Minja Samardžić: posle audicije za Eurosong, nova pesma!
Vesti

Minja Samardžić: posle audicije za Eurosong, nova pesma!

Minja Samardžić, mlada pevačica u usponu i ćerka poznatog pevača Željka Samardžića, pored toga što se pojavila na audiciji Gorana Bregovića za izbor srpskog predstavnika na Eurosongu, sada ima i novu pesmu.

Eto razloga da proćaskam sa Minjom o njenim utiscima o srpskom predstavniku na Evroviziji, ali i o njenoj novoj pesmi “Alkatraz”, koja je inače bila namenjena njenim kolegama Milici Majstorović i Danijelu Pavloviću.

Tračara: Dakle kako je nastao “Alkatraz“?

Minja: Pesma je nastala početkom prošle godine. Bila je namenjena duetskom paru za pesmu Beovizije (2009), Milici i Danijelu. Kada je pesma bila odbijena, Marina Tucaković mi je sasvim slučajno tokom jednog telefonskog razgovora pustila muziku Aleksandra Perišića Romaria i otpevala pesmu. Već od samog početka sam bila oduševljena rečima i ritmom. Jedino što sam uspela da izustim bilo je to da pesma mora biti moja. Sledećeg jutra sam se probudila sa celom pesmom u mislima. Već posle prvog i jedinog slušanja sam zapamtila reči i bila potpuno omađijana “Alkatrazom”.

Tračara: Hmmm, pa to je sigurno znak da će pesma biti hit! Šta se dalje dešavalo?

Minja: Pesmu sam snimala u Skoplju kod Darka Dimitrovog, koji je i aranžirao pesmu. Na njegov predlog sam sama otpevala prateće vokale, a pre par dana je dodat u refrenu i muški prateći vokal koji je otpevan by Romario.

Tračara: Koji su tvoji dalji planovi? Kad možemo da očekujemo prvi album od Minje Samardžić?

Minja: U toku su pripreme za album. Pomenuti Romario i Marina Tucaković spremaju pesme. Album bi trebalo da bude gotov do leta.

Tračara: Pošto si takođe učestvovala u audicijama kod Gorana Bregovića, kako si zadovoljna pobednikom Milanom Stankovićem koji će nas predstavljati na Eurosongu? Ko je bio tvoj favorit?

Pročitajte još i:  Kandidati za srpskog predstavnika na Eurosongu su....

Minja: Izborom srpskog predstavnika za Eurosong sam prezadovoljna! Pesma je na prvo slušanje HIT. Milan je ulepšao pesmu svojim fenomenalnim glasom kao i samom pojavom. Ja sam lično glasala za Olivera Katića -i njegovo izvođenje i sama pesma mi se izuzetno dojmila. Kao i Jelena Marković, koja je na najbolji mogući način stavila šlag na tortu. Goran Bregović i Marina Tucaković su uradili savršen posao, ‘tri puta po naški je’… mislim… to samo Marina može! :))

Tračara: Šta misliš kakav plasman očekuje Milana u Oslu?

Minja: Ja najiskrenije verujem da će se naći, ako ne u top 5, onda u top 10 na finalu Evrovizije. Jedva čekam da bodrim! Sigurna sam da će sve ispasti odlično.

A naravno na kraju poslušajte novu Minjinu pesmu…

Loading...
9 Comments

9 komentara

 1. Aladin.....

  15/03/2010 at 10:24 am

  meni je ona odvratna…..ne podnosim je…i nema neki glas…

 2. IvanaM

  15/03/2010 at 10:28 am

  vidi se da je devojka talentovana, a meni je bas simpaticna sto fura neki normalan fazon, ne zeli da bude nova JK ili nesto slicno…

 3. Stefan

  15/03/2010 at 10:35 am

  Pesma je skroz OK!

 4. Elena

  15/03/2010 at 11:18 am

  slazem se sa Aladinom!!!

 5. BLA BLA

  15/03/2010 at 5:17 pm

  Ovo je isti fazon koji su furale “DnD”, one male Karićeve… čak i glasom podseća na njih.

 6. shoo shoo

  15/03/2010 at 7:15 pm

  pesma je ooodlicna!!!!!!!!!
  i Minja takodje!!!!!
  uvrti se pesma u glavu odmah!!
  totalni hit!!!!!!
  go, Minja, go :)

 7. Marko

  15/03/2010 at 9:11 pm

  Ne znam zašto neki i dalje vređaju, čemu? Daj bre s tim ljubomornim ispadima, prestanite više. Cura je skroz normalna, ima prelep glas, super pesme i svoja je, zašto ne bi uspela? Daleko od toga…

 8. Unknown

  16/03/2010 at 8:58 am

  Pa bolje da su Milica i Danijel uzeli ovo,nego “Hejter”-a

 9. Tica

  18/03/2010 at 7:20 pm

  Pesma je super a i Minja je bas simpaticna :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top