Mirka i Vujadin proslavili prvi rođendan ćerke Adrijane!

Objavljeno: 09.12. 12:43

Proslavili prvi rođendan ćerke Andrijane. (foto: Story)

Proslavili prvi rođendan ćerke Andrijane. (foto: Story)

Glumica Mirka Vasiljević i njen suprug fudbaler Vujadin Savić organizvali su proslavu povodom prvog rođendana ćerke Andrijane.

“Budući da smo mladi postali roditelji i da se u Vujadinovom i mom društvu retko ko ostvario u toj ulozi, nemamo dovoljno dece da popunimo igraonicu, te se restoran nametnuo kao najbolji izbor za proslavu Adrijaninog rođendana”, kaže Mirka, dodajući da je Andrijaninu svećicu oduvao njen brat Andrej.

Mirka: Razgovori sa psihologom su mi jako pomogli!

“Andrej je presrećan što je oduvao sestrinu svećicu na torti, jer ona to još nije naučila. Inače, proslava rođendana protekla je prilično uobičajeno i kao sva naša slavlja, održana je u krugu najbližih prijatelja i porodice, a Bogu hvala, Vujadin i ja imamo veliku porodicu”, priča Mirka, koja će se krajem meseca poroditi po treći put. Glumica dodaje da mesto porođaja još uvek ne zna, budući da zavisi od Vujadinovih obaveza.

Vujadin: Nisam prevario Mirku!

“Gde ću se poroditi, zavisi od Vujadina i njegovih obaveza, jer želimo da budemo na okupu tog dana. Prva dva puta on je bio uz mene na porođaju i nema razloga da tako ne bude i sada. Očekujem da se beba rodi krajem decembra.”

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

2 komentara

  1. Mita

    Provali ovog cobanina sa Luj Viton kaisem.

  2. Aee

    Mirka je savrsena on je prelep,kao i deca.Preslatki suuu

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.