Prati nas

Mirka Vasiljević izbacila Vujadina iz kuće?!

Šokantno

Mirka Vasiljević izbacila Vujadina iz kuće?!

Nije želela da pređe preko prevare (foto: BLIC)

Nije želela da pređe preko prevare (foto: BLIC)

Glumica Mirka Vasiljević navodno je okončala vezu sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem u trenutku dok čekaju treće zajedničko dete koje će na svet doći ovog proleća.

Ne mogavši da podnese pritisak javnosti nakon što su štampu preplavile fotografije na kojima je Vujadin u strasnom zagrljaju sa javnosti nepoznatom devojkom, glumica je, navodno, odlučila da mu zaključa vrata od stana u kojem su živeli tokom boravka u Beogradu.

PROČITAJTE: Sa kime je Vujadin varao Mirku na splavovima Beograda?

Vujadin se krije od javnosti, dok Mirka poručuje da je njihov život njihova stvar i da ima podršku porodice, koja joj mnogo znači.9 komentara

9 Comments

 1. Naninanaj

  17/10/2014 at 5:45 pm

  Ova zena je toliko poletela nebu pod oblake, a da je neka jaka glumica, I nije.Vidim njenu jaku zelju da imitira JK I Viki Bekam, ali dzabe, ima nesto seljacko u sebi sto joj ne da da se razvija.Nije mo cudno I da je Vujadin vara, jer ona deluje tako oholo, nadmeno, pretenciozno bez realnih osnova, a Vujketu je familija navodno zabranila da se venca s njom, sto ona u medijima iznosi kao njihovu slobodnu volju, satro, brak im je prevazidjena situacija.

 2. Helena

  17/10/2014 at 5:51 pm

  Mirka je lepa kao anđeo i uopšte ne izgleda oholo, a i od kad se o ljudima sudi na osnovu izgleda? Ne postoji opravdanje za prevaru žene koja je trudna i sa kojom već imas dece.

 3. Directioner

  17/10/2014 at 5:54 pm

  #Naninanaj po cemu ona imitira JK,i zbog cega je seljanka? :D

 4. aaa

  17/10/2014 at 6:46 pm

  Izbacivanje iz kuće, pri čemu je trudna i ima dvoje djece sa njim nije nikakvo rješenje njihvog problema, ako je to sve istina! Još uvijek su djeca, iako imaju svoju djecu!

 5. Anaconda

  17/10/2014 at 6:54 pm

  Hvala Bogu

 6. Maja

  17/10/2014 at 9:06 pm

  Podrska za Mirku !!!

 7. Maja

  17/10/2014 at 9:21 pm

  Niko nema razloga da mrzi Mirku.
  Ona je mlada zena, koja je male srecu da rano izgradi neku karijeru…
  Angazovana je kao glumica, i to dovoljno govori o njenim kvlitetima i kolegijalnom odnosu. Da nije pokazala da ima kveliteta, ne bi je zvali….
  Njena stvar, ali ne znam koliko je ovaj mladi fudbaler mi deluje kao totalno bezlicna i nezrela osoba…da bi neko s njim pravio decu i porodicu…
  Zelim joj sve najbolje …

 8. Tijana

  17/10/2014 at 10:12 pm

  Po mom misljenju ovo je jako tuzno,naravno ako je istina. Zaletis se jako mlad,pri tome izrodis decu i onda se desi ovo, Zao mi je Mirke a jos vise te dece. Ne znam sta bih dalje rekla osim pazite skim ulazite u vezu,brak. Nije sve to tako lepo kao sto izgleda na pocetku

 9. xxx

  17/10/2014 at 10:26 pm

  Nije mi Mirke nimalo žao!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top