Prati nas

Mirka Vasiljević otkrila zbog čega je rano postala majka

Extra

Mirka Vasiljević otkrila zbog čega je rano postala majka

“U svom okruženju imam prednosti kada si rano rodio a i prednosti kada si to malo odložio tako da svako ima svoje vreme.”

Mirka Vasiljević je gostovala emisiji Bez montaže i progovorila o majčinstvu. Glumica, koja je majka troje dece, istakla je da je indivualna stvar kada će koja žena postati roditelj.

“Ja smatram da apsolutno svako ima svoje vreme kada treba da rodi i to vreme je za njega najbolje i to je individualna stvar. U svom okruženju imam prednosti kada si rano rodio a i prednosti kada si to malo odložio tako da svako ima svoje vreme”, rekla je Mirka Vasiljević i nastavila:

“Pitanje koje sam ja samoj sebi postavila kada sam poželela da postanem majka je da li to stvarno želim, jer kada iskreno postavite pitanje sebi i date odgovor onda imate i volju i želju i sve se onda može.”


Mirka je objasnila i da joj je porodica ipak na prvom mestu. “Druga stvar je ta da karijera jeste lepa i treba je graditi, ali jednog dan a odete u penziju i ako nemate sa kim da podelite to vreme u penziji džaba vam i novac i ta karijera i jak CV”, rekla je ona. (Kurir)

1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    09. 02. 2018. at 07:34

    Tvoja svekrva i svekar su ljudbitelji velike porodice, naročito svekrva, tako da su oni to sigurno podržali i bez te pomoći ti i Vujadin ne bi sastavili ovoliko dugo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top