Connect with us

Mirka Vasiljević otkrila zbog čega je rano postala majka

Extra

Mirka Vasiljević otkrila zbog čega je rano postala majka

“U svom okruženju imam prednosti kada si rano rodio a i prednosti kada si to malo odložio tako da svako ima svoje vreme.”

Mirka Vasiljević je gostovala emisiji Bez montaže i progovorila o majčinstvu. Glumica, koja je majka troje dece, istakla je da je indivualna stvar kada će koja žena postati roditelj.

“Ja smatram da apsolutno svako ima svoje vreme kada treba da rodi i to vreme je za njega najbolje i to je individualna stvar. U svom okruženju imam prednosti kada si rano rodio a i prednosti kada si to malo odložio tako da svako ima svoje vreme”, rekla je Mirka Vasiljević i nastavila:

“Pitanje koje sam ja samoj sebi postavila kada sam poželela da postanem majka je da li to stvarno želim, jer kada iskreno postavite pitanje sebi i date odgovor onda imate i volju i želju i sve se onda može.”

Mirka je objasnila i da joj je porodica ipak na prvom mestu. “Druga stvar je ta da karijera jeste lepa i treba je graditi, ali jednog dan a odete u penziju i ako nemate sa kim da podelite to vreme u penziji džaba vam i novac i ta karijera i jak CV”, rekla je ona. (Kurir)

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    09/02/2018 at 7:34 am

    Tvoja svekrva i svekar su ljudbitelji velike porodice, naročito svekrva, tako da su oni to sigurno podržali i bez te pomoći ti i Vujadin ne bi sastavili ovoliko dugo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top