Prati nas

Mirka: Vujadin i ja ne dozvoljavamo da nam se iko meša u brak!

Extra

Mirka: Vujadin i ja ne dozvoljavamo da nam se iko meša u brak!

Ima recept za uspešan brak! (foto: PR)

Ima recept za uspešan brak! (foto: PR)

Glumica Mirka Vasiljević, koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece, kaže da nikom ne dozvoljava da se meša u njen brak i da sve probleme koji nastanu, njih dvoje rešavaju sami. Koliko poverenja imaju jedno u drugo govori i to što čak ni fotografije koje su dospele u javnost, a na kojima je nepoznata devojka bukvalno jaše Vujadina, nisu poremetile njihovu porodičnu idilu.

“Niko sem nas dvoje ne može da zna zašto smo nešto dozvolili jedno drugom ili uradili, zato ne dozvoljavam da nam se u brak bilo ko meša i savetuje nas. Probleme rešavamo brzo i razgovorom. On menja ono što meni smeta i obrnuto, normalno je da se mimoilazimo u mišljenjima jer su muškarci i žene potpuno različiti. Kao mlada sam postala popularna i samim tim istovremeno imala gomilu obaveza, od škole do snimanja, što je učinilo da brzo sazrim. Na sreću, ta zrelost i hrabrost da donesem odluku me i danas vode kroz život”, rekla je Mirka, koja trenutno živi kod roditelja jer je Vujadin u Engleskoj, ali za će za nekoliko meseci uživati u svom domu, koji se nalazi u komšiluku tenisera Novaka Đokovića.

“Ništa mi u životu ne predstavlja to što mi je Novak komšija, jer smatram da je stvar situacije gde neko kupi stan. Najveće zvezde poput njega su najopušteniji ljudi, što je meni potpuno jasno, jer sam, kao veoma mlada, imala priliku da radim sa Nikolom Kojom i Sekom Sablić”, rekla je glumica koja se mesec dana nakon porođaja vratila poslu u predstavi Pazi s kime spavaš.

“Kada su me pozvali da igram u pozorištu, pitala sam doktora da li mogu, i on mi je nakon pregleda rekao da je sve u redu i da se moj organizam oporavlja kako bi trebalo posle porođaja. Beba ne oseti da me nema, jer je pre odlaska nahranim i uspavam”, rekla je Mirka za Alo.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. maja

  17. 03. 2015. at 12:51

  Najpre mi je zao…..a zatim- Nemam bas puno postovanja za ovakve zene.

 2. ceca

  17. 03. 2015. at 13:00

  koji brak?

 3. ezel

  17. 03. 2015. at 23:28

  kraljica.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top