Prati nas

Mislite da je lako biti Kylie Jenner: Razmislite ponovo (VIDEO)

Video

Mislite da je lako biti Kylie Jenner: Razmislite ponovo (VIDEO)

Fanovima će pokazati svoje pravo lice (foto: Screenshot)

Fanovima će pokazati svoje pravo lice (foto: Screenshot)

Pre nekoliko dana nam je kratko pokazala šta nas sve očekuje u rijalitiju o njenom životu, ali čini se da niko ne poznaje pravu Kylie Jenner.

Juče je objavljen novi trejler serijala E! kanala Life of Kylie gde imamo prilike da zavirimo u svet tinejdžerke i vidimo je u potpuno drugačijem svetlu.

“Kada odrastete pred kamerama, svi misle da vas poznaju, ali nije tako”, kaže 19-godišnjakinja i dodaje: “Osećam kao da ljudi imaju pogrešnu sliku o tome ko sam ja zapravo”.

Fanovi rijalitija U korak sa Kardashianovima Kylie na malim ekranima gledaju još od njene 9. godine. Danas je ona vlasnica uspešne kozmetičke linije, pravog carstva na društvnenim mrežama, paparaci je prate u stopu gde god da krene i čini se da ne zna kako da bude tipična tinejdžerka. Međutim, ona otkriva da nije tako.

Postoje dve Kylie (foto: Screenshot)

Postoje dve Kylie (foto: Screenshot)

“Postoje dve strane mene. S jedne strane je ta slika u javnosti zbog koje sam konstatno pod pritiskom kako bih je održala, i ono ko sam ja zasita sa svojim prijateljima. Ovaj šou je poklon svim mojim fanovima”, kaže u videu Jennerova.

“Niko nije savršen. Ali ja nisam sasvim nevina jer održavam određeni način života. Ne mogu to zauvek da radim”, iskrena je Kylie.

 

 


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top