Prati nas

‘Modelsicama’ zbog klijenata zabranjeno da se viđaju sa momcima?!

Hot!

‘Modelsicama’ zbog klijenata zabranjeno da se viđaju sa momcima?!

Čudne izjave...

Čudne izjave…

Paravan za mutne radnje ili muzička grupa, zapitali su se mnogi, nakon što je Modelsica Mila Kaluđerović na pitanje novinara da li ima dečka odgovorila da to može da kaže samo menadžer grupe Milan Vrbić.

On objašnjava da devojkama nije zabranjeno da budu sa momcima, ali da ne smeju sa njima da se pojavljuju u javnosti jer to smeta klijentima koji plaćaju!

“U principu, pravilo je da tokom promocije albuma ili nekog događaja koji će uticati na njihove karijere ne smeju da komentarišu svoj privatni život. Postoje ljudi koji su uložili u njih i koji ne žele da ih viđaju sa drugim momcima po novinama,” istakao je Vrbić za 24 sata.

Bivša ModelsicaRužica Veljković, otkrila je da je zbog klijenata morala da napusti grupu, jer nije smela da se pojavljuje u javnosti sa dečkom, pevačem Akijem Markovićem.


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. STARSHIP**

  16/11/2014 at 7:11 pm

  DROCE

 2. I Am Sasha Fierce...

  16/11/2014 at 9:33 pm

  Mislim da i ptice na granama znaju da se svaka devojka koja je bila i jeste u grupi models bavi prostitucijom… Sandra Meljnicenko koja sada glumi ekstravagantnu divu imala je srecu sto se jedan od njenih redovnih musterija zaljubio u nju i ozenio je… Danas se svaka starleta, “pevacica” i poneka glumica bavi istim… Soraja, Stanija, Ava… ne zna im se broja.

 3. Marie

  16/11/2014 at 9:54 pm

  Pa to smo svi znali jos od devedesetih,Sandre,Sindi,Mimi i ostalih koje su ordinirale po Hajatu i interkontiju…Kasnite…

 4. SoReal

  17/11/2014 at 6:33 pm

  Ajoj, koliko izgledaju prljavo i aljkavo. Fuj!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top