Prati nas

Modni žiri Marije Šerifović

Extra

Modni žiri Marije Šerifović

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Marija Šerifović važi za nekoga kome moda nije na prvom mestu i ko svojim primerom jasno dokazuje da je nekada vrhunski vokal i više nego dovoljan da neko bude zvezda, odnosno da pevačica ne mora da izaziva provokativnim stajlingom i senzualnim nastupom da bi bila u samom vrhu pop scene.

Upravo zbog toga je iznenadio njen komentar vezan za stajling jednog takmičara u sinoćnoj emisiji Zvezda Granda, a njen opis je sve prisutne nasmejao do suza, pa i samog Dejana Nedića Tejovca kome je bio upućen.

“Ja ne volim da komentarišem izgled kandidata, ali ti, Dejane, meni izgledaš, j*bote, kao da ti fali samo prase i pivo, čoveče, ono ražanj i da polivaš pivom, majke mi. Daj malo samo nešto što je više za ovu scenu. Pruži nam rispekt. Ja te zamišljam negde u Šumadiji, Kragujevcu, sediš, pušiš pljugu, piješ pivo i okrećeš ražanj. Izvini, ali malo se potrudi, izgledaš previše kežual”, poentirala je Šerifovićka.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Slažete li se sa tim da bi bilo urnebesno smešno ukoliko bi Marija na isti način ocenila izgled svojih koleginica? Ko zna šta bismo tek tu sve tu čuli…


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Ana

  05/06/2016 at 12:48 pm

  Hahahahahaha! Bolje se nije moglo opisati kako ovaj lik izgleda xDD

 2. Edgar

  05/06/2016 at 8:45 pm

  Istina je da je lik bio grozno obučen, ali Marija l€zb@ Šerifović je zadnja osoba koja može da komentariše tuđi izgled!

 3. DaisyDuvall

  06/06/2016 at 9:12 am

  marija o modi. muahahahahahaha.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top