Connect with us

Molila i preklinjala, ali ništa: Marko ne želi da bude sa Ružicom!
Molila i preklinjala, ali ništa: Marko ne želi da bude sa Ružicom!

Džaba ga spopadala - ne želi da bude sa njom!

Džaba ga spopadala – ne želi da bude sa njom!

Ružica Veljković nastavlja sa preteranim konzumiranjem alkohola i vulgarnim ponašanjem u vili Parova. Posle Igora X, sa kojim je započela romansu pred kamerama Happy televizije, a zatim je prekidala, pa nastavljala, modelsica se ovog puta okrenula Marku Peroviću.

“Poljubi me”, nasrtala je pijana na njega, u kupatilu, dok se on branio od nje i pokušavao da je primiri rečima da je voli kao brata i da ne želi da je izgubi kao druga. Međutim starleta je bila uporna pa je nastavila da ga mazi i moli da je poljubi.

“Poljubi me, ti se meni sviđaš”, navaljivala je Ružica ali se on nije dao, već je svaki put gurao od sebe i pričao joj da mu je drugarica, da bi na kraju pobegao i zaključao se u toalet.

Ružica je popravila ruž, igrala pred ogledalom, a  kada Marko izašao iz toaleta, ona ga je opsovala i otišla da uživa u svirci.

Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. Saska

  27/03/2015 at 12:16 pm

  Boze, koja jadnica. Sve devojke ovo da vide i da skapiraju kako nikada ne treba da se ponasaju !
  Mada, nisu mi ni oni jasni … ja ako znam da se nenormalno ponasam, a zelim da drzim do sebe (ova ocigledno ne) i znam da me snimaju stalno, pila bih sokove i slicno i ne bih se ni dovodila u iskusenje da popijem kap alkohola.

 2. uzas blagi

  29/03/2015 at 12:01 pm

  eeee evo mene je sramota u njeno ime, kad ona ocigledno blama nema

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top