Prati nas

‘Morala sam da pevam 9 dana posle mamine smrti da platim daću’

Vesti

‘Morala sam da pevam 9 dana posle mamine smrti da platim daću’

rada.manojlovic

Rada Manojlović je danas jedna od najtraženijih pevačica, ali njeni počeci nisu bili laki. Ona je otvoreno govorila da je devet dana posle majčine smrti pevala na svadbi da bi platila daću.

“Pevala sam devet dana nakom majčine smrti jer smo finansijski loše stajali, a bio mi je neophodan novac zbog priprema daće za 40 dana, pola godine i godinu, koje u mom kraju izgledaju kao svadbe, uz hranu i piće. Da bi ispoštovala te običaje, neko je morao da radi, a taj neko sam bila ja. Bilo je surovo, ali nisam imala izbor. U takvim trenucima ti je iščupano srce. Još tada sam imala dugme za isključivanje i da, obuzeta tugom, uveseljavam ostale ljude. Sada kada sam finansijski stabilna, mogla bih sebi da dozvolim da na miru odžalim i isplačem se”, ispričala je pevačica.

Rada je i tokom takmičenja za Zvezde Granda u više navrata isticala koliko joj majka nedostaje.

Izvor: Alo


Loading...
9 komentara

9 Comments

 1. Troll

  23. 04. 2014. at 15:41

  U zivotu nisam video nekoga ko toliko odise seljakljukom … ali nista lose, bar se ne stidi svog mesta ;) Tu je mesto i Cani i Dari i mnogima ;)

 2. Princeza Teodora

  23. 04. 2014. at 16:52

  Možda će zvučati zlobno, ali zašto dotična misli da nas to interesuje, zar ona misli da je jedina bez mame, da je samo ona imala probleme i muke, draga moja, imali su svi, primetila sam da u svakoj emisiji u kojoj gostuje ona pokušava da skrene pažnju na sebe time što priča o svojoj majci. Ako tuguješ, tuguj za sebe, u tišini, jadno je i bedno sticati popularnost preko mrtvih ljudi.

 3. Kaca

  23. 04. 2014. at 16:55

  ”Sada kada sam finansijski stabilna, mogla bih sebi da dozvolim da na miru odžalim i isplačem se.” Stvarno tuzno ali ova recenica, aman.

 4. skandalka

  23. 04. 2014. at 21:29

  Seljana, sta ces…

 5. koko

  23. 04. 2014. at 22:11

  Aman ljudi sto napadate zenu!Pa naravno da prica o majci,jer sto je u srcu to je i na jeziku.Nego pogledajte malo sebe!o cemu li vi pricate?Radi svako dobro i da osnuje porodicu koja ce da joj ispuni tu prazninu…

 6. pifi

  24. 04. 2014. at 02:33

  Finansijski si slobodna jer se prostituises po Hyattu, tako da stvarno treba da se isplaces.

 7. nina

  24. 04. 2014. at 08:53

  Pa kada na zalost imas parazita od oca koji nista ne radi,a koji iskoriscava svoju decu

 8. hmmm

  24. 04. 2014. at 12:01

  pa jel vas sramota da tako komentarisete, pa ima djevojka pravo da prica o svojoj majci, a to da izgleda kao seljanka to je obicna ljubomora, djevojka bas izgleda svjetski, zgodna, lijepa, uspjesna i to joj je dovoljno da par usedelica dovede do ljubomore haha

 9. marconny

  17. 05. 2014. at 15:34

  Ovaj Torll i “Princeza” Teodora nisu mogli nista gluplje da izjave? Pa naravno da je svako imao muke, ali normalno je da ces uvek da kazes ono sto te najvise zaboli… Mlada je ostala bez majke, bila je jos tinejdzerka, pa gde ces vece muke. I noramalno je da ce svako o tome pricati,samo onaj ko pokusava da zaderzi to u sebe je sam po sebi sa falinkom…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top