Connect with us

Mračne tajne svetskih zvezda!

Specijal

Mračne tajne svetskih zvezda!

Ko je kleptoman, ko se ne kupa, a ko je samoubilački nastrojen?

Ko je kleptoman, ko se ne kupa, a ko je samoubilački nastrojen?

 

Iako bi mnogi dali sve da se menjaju sa poznatim svetskim zvezdama, zbog bogatstva i glamura koji ih prati, nije sve tako sjajno u njihovim životima. Bivši telohranitelji poznatih ličnosti otkrivaju neke od njihovih najmračnijih tajni!

Johnny Depp

Paranoična zvezda?

Paranoična zvezda?

 

Pre razvoda slavnog glumca i Vanesse Paradis, bivši telohranitelj otkrio je da su njih dvoje sa svojom decom provodili previše vremena u nekoj vrsti “skrivene prostorije ispod zemlje” u Holivudu, a ne u Francuskoj kako su tada naveli medijma.

“Potrošio je pravo bogatstvo na sigurnosne sisteme, koji zadrži na desetine sakrivenih kamera za koje niko sem njega ne zna”, objasnio je bivši telohranitelj. “Ne želi da ga gledaju kao poznatu ličnost. Nikada ga nećete videti kako kupuje u nekom od holivudskih bulevara. Ne voli pažnju. Kupuje tako što mu neko od telohranitelja donese stvari kući, gde on odabere ono što mu se dopada.”

Pink

Napije se, pa ne zna za sebe!

Napije se, pa ne zna za sebe!

 

“Ona obožava da eksira pića, i jedna je od najluđih party devojaka koje poznajem”, izjavio je pevačicin bivši telohtanitelj, dodajući da je Pink posle tih pijanstava umela da zaspi na ulici, po toaletima, a da je jednom zaspala u stolici u dvorištu Plejboj vile, posle jedne od razuzdanih žurki.

Jennifer Aniston

Šeta gola

Šeta gola

 

“Jennifer je veoma slobodna kada je u pitanju pokazivanje njenog golog tela. Kada vam ujutru otvara vrata uvek je u donjem vešu, a nekada samo u toplesu. Nikada se ne pokriva. Ali svi smo vremenom navikli na to. To je jednostavno ona. Polugola. Toliko puta sam je video obnaženo da mogu da vam nabrojim sve mladeže na njenom telu”, kaže telohranitelj poznate glumice.

Julia Roberts

Ne vodi računa o higijeni

Ne vodi računa o higijeni

 

“Julia je totalni hipik. Danima se ne kupa. Voli da štedi vodu, pošto je pravi borac za ekologiju. A takođe voli svoj prirodni miris. Njen suprug Danny je isti kao i ona, pa su se sjajno uklopili. Zajedno uživaju u tom izbegavanju kade.”

Paris Hilton

Bogata naslednica imperije Hilton je kleptomanka!

Bogata naslednica imperije Hilton je kleptomanka!

 

Bogata naslednica je ni manje ni više nego – kleptoman! Prema tvrdnji njeng bivšeg telohranitelja, starleta je na jednoj žurci od njega zatražila da uzme nečije cipele, i odnese ih u automobil. “Mnogo su joj se dopale. Uglavnom je krala sve što nije zaheftano za pod ili zid.”

Lindsay Lohan

Aljkava i samoubilački nastrojena

Aljkava i samoubilački nastrojena

 

Nekadašnji telohranitelj Lohanove izjavio je: “Čuvanje nje je bila prava noćna mora. Svake noći sam se molio da se ne ubije prilikom moje smene. Imala je pravu smrtnu želju, u sebe je unosila enormne količine droge i alkohola. To nikada u životu nisam video.”

Drugi telohranitelj je za Lindsay rekao da je “Najaljkavija osoba na svetu, koja u roku od 10 minuta luksuznu hotelsku sobu pretvori u svinjac”.

Britney Spears

Očajnički želela seks sa telohraniteljem

Očajnički želela seks sa telohraniteljem

 

Kada je njen otac kao telohranitelja unajmio bivšeg člana izraelskog Mosada on nije ni sanjao šta ga čeka sa pop zvezdom.

“Godinu dana je živela na ćuretini i red bulu. Zatim me je seksualno napadala, šetala gola i dodirivala se preda mnom, insistirajući da imamo odnose. Kada bih odbijao, okretala bi se narkoticima”, požalio se telohranitelj.

Redakcija Tracara.com/Blic.rs
Foto: Twitter,Usweekly.com,Posh24.com


Loading...
12 Comments

12 komentara

 1. Laura Palmer

  03/08/2014 at 1:11 pm

  Ludilo!

 2. sasa

  03/08/2014 at 1:56 pm

  Pola lazi.

 3. Directioner

  03/08/2014 at 2:43 pm

  Sumnjam da je sve ovo tacno. Urnebesan clanak XD

 4. ZaZarazna

  03/08/2014 at 2:51 pm

  Verujem telohraniteljima.

 5. skandalka

  03/08/2014 at 2:58 pm

  Svi imamo tajne. So what… Urnebesno.

 6. RiRi forever/RihannaNavyRunTheWorld

  03/08/2014 at 4:31 pm

  Jedino mi je ovdje iole normalan Johnny Depp,a ovi ostali samo neka su zdravo!

 7. Mislim

  03/08/2014 at 6:43 pm

  Moze im se,svi bismo voleli da ponekad iskocimo iz stereotipa i radimo sta pozelimo!Ali…

 8. o.O

  03/08/2014 at 11:17 pm

  Pa da l’ je lud telohranitelj ovaj da odbije Britney? :D Sta ima time da se hvali… :D Bolje da je iskoristio vec ako devojka nudi :D

 9. Marianhel

  03/08/2014 at 11:21 pm

  Mislim da je ovo za Paris istina,ne cudi me..

 10. britni stara baba

  04/08/2014 at 4:28 pm

  fuj! nije ni cudo sto je telohranitelj odbio

 11. Lepi

  04/08/2014 at 7:03 pm

  Nevidim što ovo nebi bilo tačno kao da je ovo nešto nemoguće ima i onih koji rade gore stvari od ovih što su ovdje navedene.

 12. pifi

  04/08/2014 at 7:13 pm

  O Paris, Lindsay i Juli(j)i sam cuo vise puta i skroz mi je logicno, za Pink se zna da voli da se napije ko du*e, a Johnny msm da preteruje i da to prellazi u neko psiho ponasanje. Jedino za Britney nikad nisam cuo ovo, ali mi je i logicno s obziom da je bila u vezi i sa telohraniteljima i paparazzima itd.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

Oglas

Poslednje vesti

Popularno

Oglas

Loading...
To Top