Prati nas

Mrkonjić: Ana bi bila idealna da ne puši!

Extra

Mrkonjić: Ana bi bila idealna da ne puši!

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić uskoro slave tri godine svoje veze (foto: Facebook)

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić uskoro slave tri godine svoje veze (foto: Facebook)

Kako se bliži proslava trogodišnjice veze bivšeg ministra Milutina Mrkonjića i pevačice Ane Bekute, ovaj par tvrdi da je srećniji nego na početku svoje romanse.

Iako bivši ministar tvrdi da su stvoreni jedno za drugo, ipak ima jednu zamerku.

Zar mora da puši?! Smeta mi to. Baš mi smeta. Ana je idealna žena, još samo da ostavi cigarete” rekao je Mrkonjić na jednoj estradnoj proslavi gde se par pojavio zajedno.

Ana je odmahnula rukom na njegovu zamerku i poručila da on nema mana rekavši “Milutin je divan gospodin i kod njega mi ništa ne smeta. On je čovek kakvog je vredelo sresti i zavoleti.” 

Ovaj par je nerazdvojan, a Milutin svoju dragu prati na sva snimanja, koncerte, nastupe i proslave njenih kolega koji su ga odlično prihvatili.

Ana i Milutin nisu hteli da otkriju kakve će poklone razmeniti za svoju godišnjicu, a i tvrde da nema potrebe da se venčaju jer žive u vremenima “kad zvanične potvrde ljubavi nemaju smisla”.

Samo neka ljubav traje. Volimo se ludo, svakim danom snažnije. Ovako nam je odlično. Milutin je oženjen, ali slobodan da voli kao i ja” poručila je Ana.


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. dopechick

  19. 11. 2014. at 10:27

  “Milutin je ozenjen, ali slobodan da voli” omg strasno

 2. Maja

  19. 11. 2014. at 10:39

  Bas sam htela da te iznapusavam tracaro sto si malo izmanipulisala naslov…. Rekao je da je i ovako idealna, a ne da bi BILA idealna da ne pusi ;)

  A onda sam videla ovo da je ozenjan ~~ U cemu je foram, ona mi nije ljubavnica, oni su zvanicno par, svuda idu zajedno . U cemu je fora ??

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top