Prati nas

MTV nagrada za bend ‘Who See’

Dodela nagrada

MTV nagrada za bend ‘Who See’

Crnogorski sastav Who See ovogodišnji je dobitnik nagrade MTV Best Adria Act! Bendu je ovo bila prva nominacija za ovu nagradu, a pobedu su odneli u veoma jakoj konkurenciji, koju su činili Elemental, MVP, T.B.F. i Trash Candy.

“Pale se baklje Kotor, Herceg Novi, ole ole oleeeeeeeee, mi smo šampioni! Od prvog trenutka smo znali da ćemo upravo mi dobiti MTV statuetu iz prostog razloga što mi ipak trajemo na ovoj sceni punih 749 godina, a ovi iz konkurencije su tu maksimum 20ak godina. Zahvalni smo MTV-ju i njihovim gledaocima, kao i svima koji su nam dali vetar u jedra. Posebno se zahvaljujemo ljudima koji vole naš rep i koji nisu štedeli ni prste ni miševe prilikom glasanja. Velika je ovo satisfakcija i nagrada za naš osmovekovni trud u hip hop kulturi. Vole vas Noyz i Đed,” izjavili su iz sve popularnijeg benda.

Naredne dve nedelje, od 15. do 29. oktobra u ponoć Who See će se se boriti za novu titulu Best European Act. Nakon proglašenja najboljeg evropskog izvođača 30. oktobra, pobednik će se nadmetati sa drugim nominovanim izvođačima iz Latinske Amerike, Severne Amerike, Azije-Pacifika i Afrke/Indije/Bliskog istoka za prestižnu titulu World Wide Act.

Zato ne propustite da glasate na www.mtvema.com do 29. oktobra i podržite Who See!

Tracara.com


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. TomCat

    15. 10. 2012. at 15:33

    Zasluzili su, od svih nominovanovih jedino njihova pjesma mi se svidjela.

  2. :P

    15. 10. 2012. at 16:09

    TRASH CANDY JE MNOGO BOLJI!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top