Prati nas

Musicology festival kompletirao spisak hedlajnera!

Događaj

Musicology festival kompletirao spisak hedlajnera!

Conte na Musicology-ju

Conte na Musicology-ju

 

Nicola Conte će, u četvrtak, 24/7, nastupiti sa svojim bendom i prva je zvezda ikada koja će se popeti na binu Musicology festivala. Međutim, ovo neće biti jedini put kada će publika Musicology festivala imati priliku da se susretne sa Conteom. Naime, Nicola će publici predstaviti i svoj DJ set na afterpartiju jednog od četiri dana festivala.

Nicola Conte je klasično školovan muzičar, inovator džeza, vođa benda, producent, DJ i gitarista. Conte je poznat po uvođenju inovativnog stila u esid džez, koji uključuje bosa nova teme, melodije iz italijanskih filmova šezdesetih, slušljive teme i indijsku muziku. U poslednje vreme, on je mnogo više fokusiran na latin džez, na svojim albumima Other Directions i Rituals. Nedavno je objavio novi album Free Souls, koji će posetioci festivala premijerno moći da čuju 24. jula.

Musicology festival se održava od 24-27. jula na teniskim terenima Kalemegdana. Osim Nikole Kontea, na festivalu će nastupiti Dirty Loops, Mario Biondi i Keziah Jones, Vasil Hadžimanov bend i MaraQYa, a uskoro će biti poznate i ostale zvezde iz zemlje i regiona.

Karte za festival se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, a cene karata su 1200 dinara za jedan dan i 1700 za VIP deo, dok je cena kompleta karata 3999 dinara i 5699 za VIP.

Redakcija Tracara.com


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top