Prati nas

Mustafa Sandal hoće da uzme novac i decu Emini?

Šokantno

Mustafa Sandal hoće da uzme novac i decu Emini?

Navodno ima strategiju kako da preko turskih medija utiče na sudstvo i njihovu krajnju odluku.

Iako su Emina Jahović Mustafa Sandal obavestili javnost da se sporazumno razvode, što znači da će svo stečeno bogatstvo podeliti dogovorom na pola, domaći mediji pišu da turski pevač želi veći deo bogatstva, ali i starateljstvo nad sinovima Yavuzom i Yamanom.

On je navodno u dogovoru sa svojim PR timom i advokatima smislio je strategiju kako da preko tamošnjih medija utiče na sudstvo i njihovu krajnju odluku.

“Kada su odlučili da se razvedu, Mustafa i Emina su se dogovorili da će sve deliti i da će starateljstvo biti zajedničko, s tim što bi deca bila kod majke, a on bi mogao da ih viđa kad i koliko želi. Međutim, on se u međuvremenu predomislio. Želi da Jaman i Javuz budu kod njega i da on određuje kada će Emina moći da ih viđa. Ona će u tom slučaju morati njemu da plaća alimentaciju. Pored dece, posebno mu je stalo da zadrži što veći deo bogatstva i da ne deli sa Eminom ništa od onoga što su stekli u braku,” priča nam izvor upućen u situaciju među supružnicima.

Informer piše da Mustafini ljudi žele da naprave što lošiju sliku o Emini kako bi javnost izvršila pritisak na sud kada bude donosio odluku o starateljstvu, ali i podeli imovine.

“Po turskom zakonu, oni ne moraju bogatstvo da dele na pola. Takođe, kod njih nije praksa kao u Srbiji da deca uglavnom pripadaju majci. Ako muškarac ima dokaze da je supruga kriva za propast braka, na konju je! U tom slučaju ima mnogo veće šanse da zadrži novac, nekretnine, ali i decu. Mustafi ide na ruku što se u Srbiji piše o Emininom navodnom neverstvu sa Markom Miškovićem, jer se dogovorio sa turskim medijima da preuzimaju sve negativne tekstove o njoj. Njega predstavljaju u Turskoj kao prevarenog muža, a Eminu kao beskrupuloznu nevernicu,” objašnjava sagovornik.

Mustafa je, navodno, bio u Srbiji kako bi i ovde angažovao neku marketinšku agenciju koja bi napravila kampanju protiv Emine.

5 komentara

5 Comments

 1. Edgar

  03. 03. 2018. at 08:44

  Muslimanska posla!

 2. Minaž

  03. 03. 2018. at 15:10

  Emina je gotova. Mustafa ce joj uraditi sve sto muzevi dole raspustenicama rade.

 3. Edward

  03. 03. 2018. at 15:33

  Bolesno

 4. Adora

  03. 03. 2018. at 22:31

  Djeca u Srbiji uglavnom pripadaju majci, ali sudovi nekad odluce da ona pripadnu ocu.
  Natjerali ste me da citam porodicni zakon Turske i tamo pise da u Turskoj kao i u Srbiji je zakon isti, ako se bivsi supruznici ne mogu dogovoriti oko starateljstva, onda sud odlucuje da djeca pripadaju onom roditelju koji im moze pruziti ugodniji zivot.
  Beskrupulozan i nevjeran partner se ne smatra nepodobnim roditeljem.
  Informer napise gomilu laznih vijesti, ostali prepisu.

 5. Roxy

  04. 03. 2018. at 23:10

  Razvod ce biti u parametrima potpisanog predbracnog ugovora. Ni mic tamo ni mic vamo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top