Connect with us

Muž Britani Marfi tvrdi da je za njenu smrt kriv filmski studio!
Vesti

Muž Britani Marfi tvrdi da je za njenu smrt kriv filmski studio!

Šta?!?!

Muž Britani Marfi, Sajmon Mondžak tužiće kompaniju Warner Brothers, jer tvrdi da su upravo oni krivi za razvoj događaja koji je glumicu Britnai Marfi odveo u smrt. Naime, on kaže da se srčani udar koji je ubio glumicu desio neposredno posle saznanja da neće glumiti u nastavku animiranog filma “Happy Feet”, u čijem je prvom delu glumica pozamila glas jednom od glavnih likova.

britani

Opšte je poznato da je pokojna glumica u nekoliko navrata poslednjih godina praktično izbačena sa više snimanja i zamenjena drugim glumicama . Razlog za takve odluke je kako se priča Britanino čudno ponašanje i nenalaženje načina za saradnju…

Muž pokojene Britani i dalje demantuje sve priče da je glumica imala problema sa narkoticima rečima:

“Otkad smo bili zajedno ona nikada nija konzumirala drogu. Ni travu, ni kokaini, apsolutno ništa. Ona je bila potpuno protiv narkotika.”

Za sada je kompanija Warner Bros kratko odgovorila na ove optužbe time da Britani nije imala potpisan ugovor za snimanje drugog dela filma, tako da nikakavog prekršaja nije bilo.

Tužno…

happy feet

Loading...
8 Comments

8 komentara

 1. ADNANA

  29/01/2010 at 4:43 pm

  moze on tvrditi sta hoce,ali nazalost nje vise nema.Istina je da u Holivudu,kao i na Balkanu,vecinom glumi ista postava glumaca.To nije fer,i trebalo bi zakonom zabraniti.Britt ce ostati upamcena po komedijama i rijetkost je u toj bransi.Svaka cast malena,ko j*be Ashtonna,da si ti nama ziva i zdrava,bilo bi bolje.

 2. Psalm 69

  29/01/2010 at 9:33 pm

  I da je u pravu nje vise nema, ja cu je se secati po filmu Sin City :'(

 3. Masha

  29/01/2010 at 10:46 pm

  Ovo je veoma glupo…sad filmski studio ne bi trebao davati otkaze glumcima,da ovi ne bi doziveli srcani udar…A i nisu joj sigurno dali otkaz sa namerom da je ubju…tako da je optuzba potpuno neosnovana…Taj muz treba da shvati da je nista nece vratiti,i da mu bol ovako nece biti manji….:((( A sa druge strane ako zeli da izvuce novac…to je bas lose….

 4. marie clarie

  29/01/2010 at 11:05 pm

  bas je bila lepaa… steta:(

 5. Tasha

  30/01/2010 at 12:28 am

  Prelepa je bila…I slazem se sa Mashom,pa najbolje da niko nikom ne daje otkaze da ne bi padali po ulicama,msm,muz joj lupeta.

 6. maja :)

  30/01/2010 at 1:57 pm

  ja cu se nje sjecati po filmu Upravo vjencani u kojem je glumila sa Ashton-om Kutcher-om…. bila je fenomenalna…nazalost vise je nema.. :(

 7. sta te briga moje ime

  24/05/2010 at 1:00 pm

  Bila je prava lepotica…

 8. emina s.

  06/10/2010 at 11:32 am

  imala je neku neverovatnu energiju, zracila je i bila preslatka. velika steta sto je otisla tako mlada.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top