Prati nas

Muž Done Ares: Kao da spavam sa Šabanom Šaulićem!

Extra

Muž Done Ares: Kao da spavam sa Šabanom Šaulićem!

Dona se zabavlja sa prijateljima (foto: Kurir)

Selfie sa prijateljima (foto: Facebook)

Pevačicu Donu Ares ne napušta njen borbeni duh, iako se bori sa smrtonosnom bolešću.

U teškim trenutcima, pevačicu raduje podrška njene porodice, kolega sa estrade, ali naravno i fanova koji je svakodnevno ohrabruju i daju joj snagu za borbu.

Nedavno su joj u posetu došli drug i drugarica sa kojima se lepo zabavljala, kao da je u odličnom zdravstvenom stanju. Ne dozvoljava bolesti da je slomi. U jednom trenutku su čak odlučili i da naprave selfie.

“Džavida (supruga) sam izbacila iz kreveta nakon ovog drugog ciklusa hemoterapije. Moram sama da spavam, preosetljiva sam na mirise, gužva mi je… i rekoh hajd’ ti, Džavide, lezi sam. Ipak, ujutro mu se ušunjam u postelju po koji zagrljaj i komad ljubavi. Grli on mene tako jutros i govori: “Evo me k’o da spavam sa Šabanom Šaulićem'”, rekla je Dona Ares kroz smeh u intervjuu za magazin Azra.

Na pitanje kako je uopšte shvatila da je bolesna, jer karcinom u početnim fazama ne boli, kaže: “Najpre se pojavio neobičan umor. Jednostavno sam bila umorna, klonula, sve mi je bilo teško. Neke obične, dnevne, obaveze… da napravim krevet ujutro, postale su prava mora. Nije mi se dalo. Konstantno sam osećala pospanost i umor. Mislila sam da imam opravdanje za to, jer smo radili sve vreme, stalno smo bivali na putu, pevali, svirali.”


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. nn

  03. 12. 2014. at 12:13

  Glavu gore i budi jaka al ne preteruj s medijima…i to je napor …cuvaj svoj organizam…

 2. skandalka

  03. 12. 2014. at 12:58

  Bitno je, ribo da ti sve delis sa javnoscu??? Ljudskom maloumnitetu i malogradjanstini nikad kraja ni kada se nazalost umire. Pih…

 3. Mia

  03. 12. 2014. at 16:49

  @skandalka, a zar ti nije palo na pamet da je njoj lakse da se bori ako sve okrene na svoju vodenicu i ponasa se normalno nego da se zacauri i zatvori u sebe?Ja joj kapu skidam.

 4. m

  03. 12. 2014. at 19:25

  Da li i dalje osuđujete ženu jer govori o svojoj bolesti? NARAVNO DA TREBA! DIZANJE SVESTI O BOLESTI KAO ŠTO JE KANCER JE APSOLUTNO NEOPHODNO!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top