Prati nas

Muž Tanje Savić napravio ljubomornu scenu u javnosti!

Šokantno

Muž Tanje Savić napravio ljubomornu scenu u javnosti!

Novi problemi Tanje Savić (foto: Alo)

Novi problemi Tanje Savić (foto: Alo)

Tanja Savić ne može da izađe na kraj sa ljubomornim mužem! Dušan Jovančević, pevačicin suprug, napravio je pravi skandal tokom koncerta Dragane Mirković, koji su gledali iz jedne lože.

Kako Kurir piše, Jovančević je krenuo da viče na Tanju i nepoznatog muškarca sa kojim je ona razgovarala.

“Tanja je sedela u jednom delu lože i razgovarala sa izvesnim muškarcem. Kada se okrenuo i ugledao Tanju kako se smeje sa anonimnim dečkom, Dušan je dobio napad ljubomore i poleteo ka njima. Odmah je počeo da se svađa sa njim, ali i da viče, neprijatnu situaciju su videli i ljudi sa strane, ali se on nije na to obazirao”, izjavio je izvor koji se našao na licu mesta i dodao da su celo veče bili nervozni.

“Nakon žučne rasprave, njih dvoje su se smirili i nastavili da prate koncert, ali su sve vreme bili nervozni i ljuti. Po završenom nastupu, uputili su se na Draganinu proslavu povodom jubileja, ali se ni tamo nisu ponašali srećno i zaljubljeno. U salu su ušli vidno neraspoloženi i sve vreme su imali veštački osmeh”, izjavio je izvor koji se našao i na proslavi.

Tanjina i Dušan ostali su nedostupni da daju komentar.

Tracara.com/Kurir3 komentara

3 Comments

 1. dboss

  05/10/2014 at 2:33 pm

  Ako kurir tako kaže onda ne verujem ništa. Pogledajte na njenoj stranici privatan snimak sa te proslave gde sa DM peva Zlatnik. Tu je i Dušan i ne deluju neraspoloženo :-)

 2. Petra

  05/10/2014 at 7:21 pm

  O sto volim kad procitam ovo ”izvor”.Taj ”izvor” su obicno dokoni novinari koji izmisljaju ili stavljaju stvari na kvadrat da bi imali vest.

 3. cici

  22/10/2014 at 11:15 pm

  Ma izvor je pravi tu greske ni .hahaha kad nemaju nesto pravo oni tako izmisle po nesto da mi dokoni citamo .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top