Connect with us

‘Na Evroviziji treba da nas predstavlja Sandra Afrika sa starletama!’
Evrovizija

‘Na Evroviziji treba da nas predstavlja Sandra Afrika sa starletama!’

Da li ona treba da nas predstavlja na Evroviziji? (foto: Facebook)

Da li ona treba da nas predstavlja na Evroviziji? (foto: Facebook)

Srbija će svog predstavnika za Evroviziju izglasati 14. februara. U trci su Aleksa Jelić, Bojana Stamenov i Danica Krstić, ali vocal coach takmičenja Tvoje lice zvuči poznato Marija Mihajlović ima svoje favorite.

“Verovatno treba da budem srećna zbog Bojane i Alekse jer ih volim, pratim i podržavam sve ove godine. Ali, na veliku žalost nekih, vrlo dobro se sećam šta je bilo onda kada je zaista trebalo da idu. Aleksa i Ana, Beli jablan, a Bojana umesto one simpatične devojke farmakologa, čijeg se imena više i ne sećam. I tada je, kao i uvek, “odlučeno”. Jel to neko sada pere svoju savest? A, najtužnije od svega je što oni sami imaju bolje pesme od tih koje su im ponuđene. Opet se tu pojavljuje neki žiri i opet je sve isto. Jedan autor ispred hiljade njih koji nikada, bez obzira na kvalitet, neće dobiti tu šansu. Bojani, Aleksi i Danici, koju ne znam, želim puno sreće a, zemlja Srbija i dalje ostaje privatna prćija”, napisala je Marija i dodala ko treba da nas predstavlja na ovom takmičenju.

“Ono što bi najpre predstavilo Srbiju onakvom kakva je danas, u svom pravom “sjaju”, bi bila Sandra Afrika, a da joj prateće pevaju Stanija, Soraja i Mimi Oro.”

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. mwa

  18/01/2015 at 12:56 pm

  ‘Ono što bi najpre predstavilo Srbiju onakvom kakva je danas, u svom pravom “sjaju” Hahahha pa realno, u Srbiji samo starlete vladaju odnosno samo tako mozes proci u zivotu. Ocigledno da je ovaj bio sarkastican

 2. Ena

  18/01/2015 at 6:09 pm

  Danica Krstić jedina koja ne bi osramotila našu Srbiju svojim glasom,ovo ostalo ne dolazi u obzir. Kakva Sandra,kakve satrlete. FUJ

 3. pifi

  18/01/2015 at 11:04 pm

  carica. realna zena sa obe noge na zemlji

 4. Anastasija

  19/01/2015 at 10:54 am

  Molim vas nemojte se slagati sa njom toj zeni nije najbolje osramoticemo se!!!

 5. Lepi

  19/01/2015 at 12:46 pm

  Kad bi zakrestale Mimi Oro i Stanija svi bi se razbjezali, bas bi volio da vidim taj sou kako pjevaju odnosno kreste.

 6. Danilo

  11/02/2015 at 12:32 am

  Pa u tom sastavu bi izdominirali sigurno

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top