Prati nas

Na fotografijama to izgleda savršeno, ali evo koliko je bilo teško obući ovaj kostim

Video

Na fotografijama to izgleda savršeno, ali evo koliko je bilo teško obući ovaj kostim

(foto: Instagram/karleusastar)

(foto: Instagram/karleusastar)

Jelena Karleuša se nedavno pojavila na naslovnici magazina Story, za koji je uradila novogodišnji modni editorijal, čijim je rezultatom bila toliko zadovoljna da ga je uporedila sa magazinom Vogue.

Međutim, nekoliko dana nakon objave fotografija na kojima sve izgleda perfektno, pevačica je odlučila da svojim pratiocima pokaže kako to sve izgleda iza kamera, odnosno koliko je truda bilo potrebno da bi se uvukla u pretesni kostim u kom tako nonšalantno pozira.

“Ukoliko je odeća udobna, onda ne izgleda dovoljno dobro”, glasi jedna od kultnih rečenica slavnog modnog mogula iz filma Đavo nosi Pradu, a Jelena je pravi primer toga da se nekada zbog mode moramo žrtvovati.

Jelena se našalila na svoj račun i u haštagovima pored ovog video klipa, napisala je da su to problemi debele devojke (#fatgirlproblems).


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. N

  30. 12. 2016. at 13:49

  Ljubav ❤

 2. Sunny

  30. 12. 2016. at 16:25

  Potresno. Tužno. Na šta se žena svela. Toliko se žene borile da ih ne gladaju kao komad mesa a ona se svela na seksualni objekt. Pri tome TO NIJE ONA. To je apgrejtovani, frizirani model. Tolike godine sprcala u šta? Da nabaci tuđu kosu, sočiva, naduvana usta, dupe, sise? Gde je Jeca sa Novog Beograda nestala? Sva šminka, fotošop, poze i svetla postanu uzaludni kada gastrabajteri puste snimke sa gaža. Ona da je sretna i zadovoljna sama sa sobom i svojim telom ne bi ga menjala, ne bi lagala fanove, predstavljala lažni život i ne bi se bre stidela muža i njegovog porekla. Udala se za seljaka, rodila mu decu a krije njegove kao šugave, kao zmija noge. Ali bre ženo to ti je porodica dece, jebo Stjenik. Opusti se i uživaj u stvarnom životu, proleteše godine a ti i dalje besna i ljuta zbog garaže i Ušća.

 3. skay

  31. 12. 2016. at 02:07

  Mene zanima kako borac za razna prava od sitni kriminalac?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top