Na njenu kuću je bačena bomba!

Objavljeno: 16.04. 14:02

Sandra Meljničenko

Sandra Meljničenko

Pre dva meseca, 13. februara, bačena je bomba na kuću na Dušanovcu u kojoj su živeli brat, majka i očuh Sandre Meljničenko, ali tek sad jedan od osumnjičenih objašnjava šta se desilo.

Vladimir Ašanin (56), biznismen iz Obrenovca, izjavio je da su, dan nakon što je bomba bačena, u njegovu kuću upali policajci sa nalogom za pretres. On je jedan od osumnjičenih jer ga je, kako sam tvrdi, Sandrin brat Milan prevario za stanove koje mu je platio pre više od tri godine.

“Bomba je je 13. februara bačena na Sandrinu kuću, tu gde joj majka Vanja, očuh Dragan i brat Milan žive, tu su bila deca, džip, tako su mi rekli kada su me hapsili. Meni su pripadnici petog odeljenja upali u stan sa nalogom za pretres 14. februara. Video sam u nalogu za šta me terete, dopustio sam im da mi pretresu kuću, u kojoj nisu ništa našli. Zamolili su me da pođem s njima u stanicu, gde su mi uzeli DNK uzorak iz usta i ispitivali me”, rekao je za izvor Vladimir Ašanin.

Redakcija Tracara.com
Loading...

Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.