Prati nas

Nada Macura: Ako Ana Nikolić bude u mojim godinama kao ja, biće super

Hot!

Nada Macura: Ako Ana Nikolić bude u mojim godinama kao ja, biće super

Pevačica obrusila Nadi (foto: Telegraf)

Pevačica obrusila Nadi (foto: Telegraf)

Osvanuo je novi rat na našem estradnom nebu, a glavni akteri su Ana Nikolić i najpoznatija lekarka u Srbiji, Nada Macura.

Sve je počelo sa prijateljskim savetom Nade, koja je poručila pevačici da manje pije, na šta joj je Ana obrusila “Pošto ima savete, možda može samu sebe da posavetuje da prestane da jede!”

Nadu nije mnogo dotakla ova uvreda, već je sasvim smireno odgovorila putem medija sa komentarom “Ana Nikolić mi je poručila da probušim kašiku, ali tome ne pridajem značaj! Ja se svog izgleda ne stidim. Neka i Ana bude u mojim godinama ovakva i biće super. Ne razumem što se uvredila komentarom iz emisije” poručila je Nada za Naše novine, i još dodala “U pitanju je bio modni žiri i sve je to zabavnog karaktera. Ana je jedna ekstremno lepa žena i pohvalila sam njen stil oblačenja. Posle Cece, ona je jedna od stilizovanijih žena na estradi” prenosi Telegraf.

Da li vi mislite da je Ana preterala i da zaista treba da pije?


Loading...
9 komentara

9 Comments

 1. Mita

  20/02/2015 at 1:53 pm

  Ova Nada Macura je carina

 2. haha

  20/02/2015 at 2:09 pm

  Posle Cece!? Od kada je C E C A dobro obučena? Koliko novca ima trebalo bi da izgleda kao milion dolara, ali, ukus se ne kupuje, čak i kada imaš stilistu.

 3. jk diva

  20/02/2015 at 2:27 pm

  najbolje obučena je karleuša pa sto praznih mesta pa neko… realno

 4. Lungo mare

  20/02/2015 at 3:04 pm

  Ajj baba ćuti…tebe niko ništa ne pita…..tebe niko neće….svoju macu moš vidjeti jedino u ogledalce….ćuti bab….nemoš se ni sagnuti od debljive a pričaš o lepoti….ajjj babice tamo u Šipovo kod Zmaja,jedino te Zmaj može uzeti na obrađivanje….imaš sreću unjege nepada,zdravo živi i ne koristi afričku šljivu….unjega čim deblje to bolje a takvi su vrlo retki a usput mu izmeri pritisak, veliki i mali mozak a pusti Anu—Ana je druga priča.

 5. Lungo mare

  20/02/2015 at 3:07 pm

  djeluješ mi malo kripi dečko, koji K me moderiraš
  A šta je?????…imaš li problem???????

 6. ajeee

  20/02/2015 at 3:11 pm

  Ceca kad krene da zabacuje ono malo kose nazad neartikulisano pa i najbolji stajling bi upropastila. Garderoba je samo pola dobrog stila

 7. Mladen

  20/02/2015 at 3:24 pm

  Oblači se super ali koliko spije neznam?Pa valda ne spije 1 litar wiskija na dan.Možda je bolje da malu popije nego da jede.Jer hrana redi.

 8. basslance

  20/02/2015 at 5:17 pm

  Nada bi stvarno mogla da se ugleda na npr. Raquel Welch, Jane Fondu, Cher, Susan Lucci, Sofiu Loren, da vidi kako se izgleda u poznim godinama, a ne da soli pamet pevaljkama i narodu. Alo zeno, kobajagi si zavrsila medicinski fakultet, trebalo bi da drzis do sebe i nekog ponasanja, jos malo ces u penziju, a ti bi pod stare dane u starlete?:?

 9. podrska Nadi

  20/02/2015 at 9:41 pm

  Nada je u pravu! Nikoga nije uvredila! Sve sto je rekla, rekla je u sali.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top