Nada Macura nadmašila samu sebe lapsusom o Vučiću (VIDEO)

Objavljeno: 06.03. 10:01

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Iako se bavi veoma ozbiljnim poslom portparolke Hitne pomoći, Nada Macura je vremenom stekla status poznate ličnosti i nekoga koga ljudi vole da slušaju jer znaju da će se dobro nasmejati.

A jutros je Nada uspela da prevaziđe samu sebe kada je govorila o sudaru koji se, kako ona kaže, desio u ulici Gospodara Vučića.

Iako se na trenutak zbunila zbog lapsusa, Macura se nije ispravila nego je još jedanput ponovila i to dopunjeni naziv ulice. “U ulici Aleksandra Vučića Gospodara.”

Međutim, ono što se u prvi mah učinilo kao lapsus, pokazalo se da je namerna greška, pa je tako Nada, nakon javljanja na RTS-u, i na televiziji Studio B ponovila svoj izveštaj, ali ovoga puta mesto nesreće nazvaviši ‘Bulevarom kralja Aleksandra Vučića’.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...