Connect with us

Nada Macura smršala osam kilograma, pa naišla na prozivke fanova
Extra

Nada Macura smršala osam kilograma, pa naišla na prozivke fanova

Ovako je Nada izgledala ranije (foto: Instagram.com/nadamacura_official)

Ovako je Nada izgledala ranije (foto: Instagram.com/nadamacura_official)

Doktorku Nadu Macuru često viđamo u medijima kako komentariše aktuelne teme i dešavanja u zemlji i svetu, a ovog puta svojim trudom uspela da je oduševi, ali naiđe i na prozivke svojih brojnih  poštovalaca.

Portpalorka Hitne pomoći neko vreme nije bila aktuelna na društvenim mrežama, jer se posvetila zdravoj ishrani. Njena dijeta je urodila plodom te se ona na Instagramu pohvalila da je uspela da smrša osam kilograma.

A post shared by Prim.dr Nada Macura (@nadamacura_official) on

“I posle dužeg vremena, evo mene ponovo na ovoj društvenoj mreži. Dragi moji, imam jedno obaveštenje za vas, a to je da sam zahvaljujući super ishrani skinula osam kilograma. Pa zato svi vi koji kukate i mislite da nikada nećete skinuti kilograme, moj savet za vas je samo volja i istrajnost. Kad sam mogla ja, možete i vi. Neću se zaustaviti na ovom rekordu”, napisala je Nada. Na kraju je, u svom stilu, dodala i jedan savet za ove varljive dane: “Obucite se slojevito jer su ovo dani kada najviše ima virusa i bakterija zbog ovog otopljavanja”.

Međutim, fotografija na kojoj Nada pozira u tesnoj haljini sličnoj onoj koju je nosila jedna turska glumica naišla je na kritike i prozivke, te je ona izrazila žaljenje zbog komentara na koje je naišla.

“Dragi moji, ne znam zašto je ova fotografija izazvala burnu reakciju vas i medija. Smatram da ova fotografija ne prikazuje ništa provokativno i ništa što bi bilo za ismevanje. Ako sam ja kao dama u godinama uspela da skinem 8kg i koliko toliko skinem svoje kilaže (naravno tu nije kraj) onda smatram da je to za pohvalu, a ne za smeh. Nisam to zaslužila kao jedan od mnogih intelektualaca i kao jedna posebana ličnost koja je normalna (bar ja to mislim, jer ne vidim razloga da to ne budem) u našoj divnoj zemlji Srbiji. Pozdrav i hvala”, napisala je doktorka Macura.

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. k

  02/03/2017 at 3:42 pm

  Daj zeno budi doktor, intelektualaci i prestani da se vuces po trac novinama, trac emisijama itd

 2. Josipa

  02/03/2017 at 5:10 pm

  Sve ok, postujem ovu zenu, njenu dugu i plodnu karijeru, ali kad procitah da ima fanove, zamalo da se zagrcnem od smeha

 3. steva

  03/03/2017 at 4:18 pm

  Kakva odvratna babuskera koja je umislila da je neka riba.

 4. Bojana

  04/03/2017 at 10:38 am

  Ne daj se Nado legendo, nepismeni te pljuju! Jedini problem je sto mi pismeni bezimo odavde…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top