Prati nas

Nada Topčagić isprozivala Acu Lukasa i Jelenu Karleušu

Nada Topčagić isprozivala Acu Lukasa i Jelenu Karleušu

(foto: Screenshot/YouTube/Zvezde Granda)

(foto: Screenshot/YouTube/Zvezde Granda)

Sinoćna emisija Zvezda Granda otpočela je odmah u zaoštrenom tonu, budući da su komentari Jelene Karleuše Ace Lukasa bili predugi, i nisu se toliko odnosili na same takmičare, što je zasmetalo Tajanstvenom, za koga se kasnije ispostavilo da je Nada Topčagić, ali to tokom ove rasprave dvoje spomenutih članova žirija nije znalo.

“Gledam vas ovako i vidim da ste u prvi plan stavili sebe, a posebno Jelena. Napravili ste jedan rijaliti samo za vas. Mnogo pravite rijaliti od svega ovoga. Više tu nema pevača, vi samo sebe protežirate. Više i nema novih pevača koji izađu iz Zvezda Granda, jer ste vi sebe pretvorili u rijaliti”, rekla je između ostalog Nada, što je izazvalo dugu prepirku, koju je ubrzo prekinuo Saša Popović. 

“Nismo mi krivi što kandidati ne mogu da se izbore za sebe i što smo mi interesantniji od njih”, zaključila je Karleuša, dok je Lukas pobesneo i ukrug ponavljao: “Tajanstveni, ti si hendikepirani idiot.”


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. nenad

  19/03/2017 at 2:59 pm

  Pa u pravu je Karleusa, poslednjih 5(minimum) pobednika ZG nista od sebe nisu napravili, zato sto mozda pevaju dobro/super, ali jednostavno nisu interesantni. Proslogodisnji pobednik je izbacio narodnjaka level 39 na skali od 1-10, dok su ostalih 5 sasvim nebitnih persona koje su ranije ispale napravili skroz dobre pesme i primeceni su. Cinjenica je da ni oni nece potrajati ali jebi ga, na tome moraju da rade.

 2. Maja

  19/03/2017 at 3:10 pm

  Zena je rekla istinu. Ono sto vecina gledalaca misli. Iritantno je samo to sto ljudi koji su u stanju da na najgori moguci nacin isprozivaju kandidate, jer kako kazu “pricamo samo istinu”, ovako se ponasaju i uvrede kada njima neko kaze istinu. U celom svetu ovakvi formati retko stvore zvezdu, jer za to treba rad i sreca posle takmicenja. Ali nigde u svetu nema da se ziri spusta na ovaj nivo, ponizava kandidate, a samim tim i sebe zarad gledanosti.

 3. nenad

  19/03/2017 at 5:49 pm

  @Maja
  Simon Cowell? On je isto bezobrazan prema kandidatima zato sto je ”sujetan i zloban”, ili zato sto ih forsira da budu bolji, da se vise trude itd? Nije Srbija tolika crna rupa propasti koliko svi pokusavate da je napravite na to. Simon-Karleusa-lukas-Marija svi oni sede tamo da bi ocenjivali i izneli svoje misljenje. To ako je neko sa drugog kontinentna ne bi trebalo da pravi neku bolju sliku o osobi.

 4. Bellagio

  19/03/2017 at 7:48 pm

  Što Brena kaže, sve je to šou biznis. Cijeli žiri je tu da bi sebi digli rejting ili dobro zaradili. Naravno. Kandidati imaju sporedne uloge, ma koliko god mislili da su oni u centru pažnje. Mislim da su inače ovi formati tipa American Idol više izlizani i ne može neko postati zvijezda, samo zato što ga je žiri izabrao. Zvijezde su rijetke i počevši od odabira pjesama, izgleda, do iks faktora, kombinacija raznih faktora čini zvijezdu. Ne znam da li trenutno i imamo zvijezdu na prostoru bivše Yu. Nekada su to bili Lepa Brena, Čola, Bijelo Dugme. Možda se nećete složiti sa mnom, ali ipak mislim da mi nemamo jednu jedinu zvijezdu na našem prostoru danas, a posebno ne u žiriju ZG.

 5. Sunny

  20/03/2017 at 2:15 am

  Tetka Nada, Senada je iza sebe ostavila hitove evergrine koji će nadživeti i narkosa sa grčkim plagijatima i iskopleksiranu bivšu Karićku. A to što je javno rekla ono što vide svi, može joj se. Ima godina i ne tripuje koa ostale, nikada i nije. Ajvar, napiti se, sve može kod Nade, opušteno. Aci ovo druženje Sonje i Brene i loženje klinaca na njegovu foru turbo folka sa asfalta( ima toga na Karaburmi)udarilo u glavu gore od belog. Prostačina kao i koleginica. Seru i pljuju kako im se navije a njima samo kad se neko obrati kako im se nesviđa: ne da sikću nego odmah ispod pojasa udare i pljunu najgore. Onda posle ližu svi između sebe i seru kako prave šou. Važi. Nigde ni u jednom muzičkim šou žiri nije glupav i prst kao u ovom Breninom i nigde ne uzimaju toliko vremena i kadra. Dok su u svetu najgledaniji klipovi učesnika kod Granda kače klipove šta je kome rekao Aca, Jeca ko je koga spustio, uvredio, poklopio. Od “brutalno iskrena” kokoške počele crkavati i vrabci u letu umirati. Znači biti prost, vulgaran, drzak i primitivan nije brutalna iskrenost nego nevaspitanje i bahatost, nekultura. Brutalno iskren je onaj ko kaže istinu o nekom nedostatku ali pismeno, biranim rečima i direktno. Sad umesto da stvaraju od njih neke pevače i poznate izvođače i uče ih tome kako da to postignu Brena i Saša sad uhvatili Jeleninu foru: morate imati stajlnig, frizure, oboriti me sa stolice, dignuti me, biti preribe, macani bla bla bla. Aoni željni kamera i skave gutaju sranja i farbaju se, posuđuju garderobu, kineske modele kupiju. Cirkus. Umesto da samo njoj i njemu puste snimke kad su oni počinjali na šta su ličili i koliko im je trebalo da sad liče na ovo danas. Elem ko je spreman da dođe i da ga jedna Jelena ocenjuje u pevanju neka sluša i kako briše pod njime. Da nije bilo Divne, Ćande i Karića bila bi kao Maki Lazetić, bivša žena krimosa udata za fudbalera. Ovako je starleta poznata u celom svetu instagrama, samo nije pevačica i ne puni dvorane i stadione. Tezgari. Kao i ti koje “ocenjuje”

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top