Prati nas

Nadica Ademov iznela najstrašnije uvrede o nekadašnjoj drugarici Aleksandri Prijović

Extra

Nadica Ademov iznela najstrašnije uvrede o nekadašnjoj drugarici Aleksandri Prijović

(foto: Screenshot/YouTube/Nadica Ademov/Instagram/aleksandraprijovic)

(foto: Screenshot/YouTube/Nadica Ademov/Instagram/aleksandraprijovic)

Nadica Ademov Aleksandra Prijović bile su nerazdvojne drugarice pre nekoliko godina, pa su tako čak zajedno otišle na audiciju za Zvezde Granda u Subotici, a kasnije i radile u paru nakon takmičenja.

Međutim, udaljile su se zbog Prijovićkine ljubomore, kako tvrdi Nadica. “Aleksandra je skot! Postala je zla, zavidna i iskompleksirana. Udarila joj je slava u glavu. Sa Filipom Živojinovićem se smuvala samo zbog popularnosti. Svesno je to uradila. Sa njim je iz koristi.”

Ali, to nije sve. Ademova je, u nastavku intervjua za Informer, otkrila gde su nastali prvi problemi u prijateljstvu između nje i Brenine snajke. “Kada sam se smuvala sa Stefanom (prim. aut. Živojinovićem, Filipovim bratom), svima redom je pričala kako se čudi da on može da bude u vezi sa Cigankom. Mislila je da ću da joj otmem slavu za kojom je čeznula. Bila sam mesec i po dana sa Stefanom, nalazili smo se u njegovoj kući, ali Brenu nisam srela. Bobu jesam i bilo mi je mnogo neprijatno jer je znao zašto sam kod njega kući.”

Za kraj, Nadica Ademov je iznela još uvreda na račun Aleksandre Prijović, pripretivši joj da joj je pametnije da ne odgovara jer će u suprotnom reći sve što zna o njoj. “Ja se ne hvalim milionima pregleda na YouTube-u i lagodnim životom. Znam kako sam živela ranije i samo kažem hvala dragom Bogu da sam tražena i cenjena na svojim nastupima zbog svog glasa i talenta, a ne zbog skandala i dečka. Aleksandra je ljubomorna na mene jer su mi, za razliku od nje, grudi, usta i pozadina prirodni.”

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.netloading...
5 komentara

5 Comments

 1. Nina

  03. 11. 2016. at 12:00

  Bravo, Nadice! U potpunosti se slazem s tobom. Ona je pohlepna i zudi da bude u centru paznje. To govore i njeni momci. Ti si 100x lepsa od te iskompleksirane devojke.

 2. gambino

  03. 11. 2016. at 15:01

  Prijovicka je antipaticna ali ova mala je ocito ljubomorna jer ona nije uspela da smuva mladjeg Zivojinovica pazi njena guza i usne su prirodne kao da nekog to briga obe su pohlepne seljansture prosecnog izgleda

 3. Stiv

  03. 11. 2016. at 16:01

  ružno je kada ovako pukne prijateljstvo..

 4. rebeca

  04. 11. 2016. at 09:29

  Videh u nekom skorasnjem intervjuu kako Prijovicka govori o vencanju sa Filipom, gde, kako, sta, uz parolu kad me bude zaprosio :D znaci do kojih ona granica ide u intervjuima, bas mi deluje premazana za sve pare… a ni ova mislim da nije nista bolja iako pojma nemam odakle se stvorila, cuj cenjena.

 5. Edgar

  19. 04. 2017. at 17:50

  A vidi Projovičkine veštačke obrve. Izgleda kao se ugljenom namazala.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top